Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


PhARMA Innovation Forum Greece: Ο Ιωάννης Κωτσιόπουλος αναλαμβάνει νέος Γενικός Διευθυντής

17/10/2023 8:24:49 μμ
Κοινός στόχος η ταχύτερη και ευρύτερη πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το PhARMA Innovation Forum Greece ανακοινώνει ότι τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ιωάννης Κωτσιόπουλος, μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας.


Ο Ι. Κωτσιόπουλος στην πρόσφατη θητεία του επέδειξε σημαντικό έργο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση της δυνατότητας πρόσβασης των ασθενών σε επαναστατικές και καινοτόμες θεραπείες, σχεδιάζοντας, προτείνοντας και εφαρμόζοντας πολιτικές που ταιριάζουν σε ένα σύστημα Υγείας με επίκεντρο τις ανάγκες του ασθενή και την παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών υγείας.


Η συνεργασία του με το PIF θα του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει αυτήν την πορεία, καθώς στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και η στόχοι του forum, το οποίο -ως σύνδεσμος 26 ηγέτιδων φαρμακευτικών εταιρειών- επιδιώκει να προωθήσει την ταχύτερη και ευρύτερη πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες στην Ελλάδα, ενώνοντας τις δυνάμεις του με όλους τους θεσμικούς φορείς στη χώρα για να συμβάλλει στην καθιέρωση ενός υγειονομικού συστήματος υψηλής ποιότητας. 


Στην πρώτη του δήλωση ως Γενικός Διευθυντής του PhARMA Innovation Forum Greece, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από τα νέα μου καθήκοντα να συνεργαστώ με όλους τους φορείς με γνώμονα την ανάπτυξη ενός δίκαιου, ανθεκτικού, βιώσιμου και καινοτόμου συστήματος υγείας που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις αλλά και να αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.