Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

ΠΦΣ: Ξεκινούν και πάλι τα σεμινάρια του ΙΔΕΕΑΦ για τα γαληνικά σκευάσματα

24/2/2022 4:25:20 μμ
Στις 26 και 27 Φεβρουαρίου για τα μέλη των Φ.Σ. Δυτικής Μακεδονίας & Ημαθίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά από δύο χρόνια, ξεκινούν πάλι τα διά ζώσης σεμινάρια για την παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων που διοργανώνει ο ΠΦΣ και το ΙΔΕΕΑΦ, σε συνεργασία με τους τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους.

Η αρχή γίνεται με δύο σεμινάρια για τους φαρμακοποιούς-μέλη των Φ.Σ. Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας που θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Φεβρουαρίου (10:00-18:30) στην Κοζάνη, στο Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κοίλα Κοζάνης). 

Τα σεμινάρια τελούν υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, Πανεπιστημίου Πατρών και ΑΠΘ. Οι συμμετέχοντες φαρμακοποιοί θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και 14 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων κάθε σεμιναρίου είναι 40 και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας καθώς και όλα τα κυβερνητικά μέτρα προστασίας από την Covid-19 (πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι απαραίτητα).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με έρευνα της SNS Insider






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους