Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΠΦΣ: Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ

12/2/2026 3:59:54 μμ
Στις 15/02 νέο σεμινάριο στη Χαλκίδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ συνεχίζεται δυναμικά και το 2026 με δύο δια ζώσης σεμινάρια για τη παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει ο ΠΦΣ, δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου και 7-8 Φεβρουαρίου, τα δύο σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα με τη στήριξη των εταιρειών-χορηγών SYNDESMOS & Fagron.


Ο Σεραφείμ Ζήκας, πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και Α' αντιπρόεδρος του ΠΦΣ, χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους στις 07/02 τόνισε πως το εκπαιδευτικό έργο του ΠΦΣ-ΙΔΕΕΑΦ μπαίνει πλέον σε μια πιο εξειδικευμένη βάση παρέχοντας στους φαρμακοποιούς έγκυρη και αξιόπιστη επιστημονική γνώση που είναι απαραίτητη στην καθημερινή τους άσκηση στα φαρμακεία. Στα υπόλοιπα σεμινάρια προλόγισε ο ταμίας του ΠΦΣ Παναγιώτης Φράγκος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αποτελούν σημαντική ευκαιρία έγκυρης γνώσης που είναι εφόδιο για κάθε φαρμακοποιό, χωρίς σημαντικό κόστος.

Το επόμενο σεμινάριο του ΙΔΕΕΑΦ αφορά τα χρηματο-οικονομικά

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 15/02 θα πραγματοποιηθεί και το σεμινάριο με τίτλο «Εφαρμοσμένα χρηματοοικονομικά φαρμακείου - από τη θεωρία στην πράξη» στη Χαλκίδα. Διαρκεί 6 ώρες, με εκπαιδευτή τον σύμβουλο επιχειρήσεων Αλέξανδρο Δεληκούρα, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη και στη συμβουλευτική λειτουργίας φαρμακείων. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η βελτιστοποίηση της κερδοφορίας του φαρμακείου, με αποτελεσματική διαχείριση των εμπορευμάτων του και την επιλογή κατάλληλης εμπορικής στρατηγικής.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Σύμφωνα με έκθεση για τη βρετανική αγορά






Σχετικά άρθρα

Διαφωνεί με την ίδρυση ιδιωτικών Φαρμακευτικών Σχολών η Ενωτική Συνεργασία Φαρμακοποιών
Η παράταξη προτείνει την προσφυγή στη δικαιοσύνη
Ενημερωμένους Κώδικες Φαρμακευτικής Δεοντολογίας ζητά η FIP
Εντάσσει σε αυτούς τη δια βίου εκπαίδευση και την κατάρτιση
Βότανα και Alzheimer
8/9/2026 4:17:34 μμΒότανα και Alzheimer
Τι γνωρίζουμε για τον ρόλο τους στη γνωσιακή λειτουργία
Παρασκευή ή Δευτέρα η αποζημίωση των φαρμακοποιών για την παχυσαρκία
Σε πλήρη εξέλιξη οι γραφειοκρατικές διαδικασίες