Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

Στις 10 και 11 Οκτωβρίου το PHARMA point 2026 ανοίγει τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη
Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

ΠΦΣ: Εμπλουτισμένη προσφορά από την τράπεζα EUROBANK για τα φαρμακεία

18/11/2024 3:02:31 μμ
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Business Banking Φαρμακεία»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΠΦΣ ενημερώνει τους φαρμακοποιούς ότι η Τράπεζα EUROBANK απέστειλε μια νέα, εμπλουτισμένη και ολοκληρωμένη προσφορά για το πρόγραμμα «Business Banking Φαρμακεία». 


Σε αυτή υπάρχουν επιπλέον παροχές όπως είναι η δυνατότητα πληρωμών μέσω IRIS που προσφέρεται δωρεάν έως τις 31/01/2025, κεφάλαιο κίνησης έναντι εισπράξεων ΕΟΠΥΥ, Business Credit Mastercard με δωρεάν συνδρομή για 6 μήνες, POS Cash Advance μέσω της νέας υπηρεσίας Open Banking, υπηρεσία All in one platform σε συνεργασία με την εταιρεία Worldline Greece για τη μετατροπή του POS σε ταμειακή μηχανή, μη τραπεζικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τρίτες εταιρείες για την ψηφιακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του φαρμακείου καθώς και υποστήριξη σε όλα τα στάδια συμμετοχής σε αναπτυξιακά προγράμματα. 


Ο ΠΦΣ επισημαίνει ότι οι παροχές της προηγούμενης προσφοράς της τράπεζας, διατηρούνται και στη νέα της πρόταση. Περισσότερες πληροφορίες: eurobank.gr, 210-9555222.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, founder και managing director της prais.ai
Μέσω του προγράμματος Oncology Derm Class






Σχετικά άρθρα

Κόντρα ΠΦΣ-ΦΣΑ με φόντο το ιδιοκτησιακό
Πώς ερμηνεύουν οι δύο πλευρές τη διευκρινιστική εγκύκλιο
Στις 10 και 11 Οκτωβρίου το PHARMA point 2026 ανοίγει τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη
Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης
Τα 6 αντιγριπικά εμβόλια της φετινής περιόδου
Σύμφωνα με την εγκύκλιο για τον αντιγριπικό εμβολιασμό