Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Pfizer Hellas: Για 10η χρονιά δίπλα στην Ομάδα Αιγαίου

2/6/2023 6:28:47 μμ
Προσέφερε εμβόλια και 30.000 ευρώ για τα έξοδα του 29ου Διάπλου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Pfizer Hellas παραμένει σταθερά δίπλα στην Ομάδα Αιγαίου, στηρίζοντάς την αδιάλειπτα τα τελευταία 10 χρόνια με δωρεές που έχουν ξεπεράσει τα €160.000 και την προσφορά περισσότερων από 2.400 εμβολίων.

Με στόχο την άρση των γεωγραφικών ανισοτήτων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων ακριτικών νησιών της χώρας μας, η Pfizer συνέβαλε καθοριστικά και στον 29ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου, προσφέροντας δωρεά ύψους 30.000 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της αποστολής, αλλά και δωρεά 500 εμβολίων.


Ο φετινός Διάπλους πραγματοποιήθηκε στις 4-14 Μαΐου στα νησιά της Κινάρου, της Αμοργού, της Ανάφης, της Θηρασιάς, της Ίου, της Φολεγάνδρου και του Κουφονησίου. Η συνεισφορά της Pfizer Hellas βοήθησε σημαντικά στην κάλυψη του κόστους μετακίνησης των 11 φουσκωτών σκαφών της Ομάδας, αλλά και του σκάφους ειδικών μεταφορών «Μηνάς Ε».


Η Βάσω Καραμάνου, Eπικεφαλής ΕΚΕ της Pfizer Hellas και ta Lead Vaccines, σημείωσε: «Για εμάς στην Pfizer, η ισότιμη πρόσβαση στην υγεία και την περίθαλψη αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα. Πάντα μέσα από τις δράσεις και τις ενέργειές μας, σκοπός μας είναι να δημιουργούμε θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία μας οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και αμοιβαίου σεβασμού».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Και οι μεγάλες ανατροπές






Σχετικά άρθρα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ατμομηχανή επενδύσεων και καινοτομίας
Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
ΠΡΟΣΥΦΛΑ: Δωρεά σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Supplement Awards 2024
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events