Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Patient Partnerships Awards 2022

5/4/2022 10:42:08 μμ
Μέχρι και τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου οι υποβολές υποψηφιοτήτων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μέχρι και τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου θα μπορούν να υποβάλουν στα Patient Partnerships Awards τις υποψηφιότητές τους επιχειρήσεις του κλάδου της υγείας, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ΜΚΟ, καθώς και εταιρείες και φορείς ανεξαρτήτως κλάδου που επενδύουν σε συνεργασίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των ευάλωτων πληθυσμών, την ενημέρωση, την πρόληψη, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του κοινού. 

Τα Patient Partnerships Awards διοργανώνονται για 3η χρονιά από το Health Daily της BOUSSIAS και τελούν υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ, του PhRMA Innovation Forum και του ΣΑΦΕΕ. 

Στο χαιρετιστήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, Χρήστος Λιονής αναφέρει: «Πρωτοβουλίες, όπως τα Patients Partnerships Awards, δεν υπηρετούν μόνο ένα υψηλό συμβολισμό αλλά έρχονται να καλύψουν και ουσιαστικά ελλείμματα στο θεσμικό αλλά και κοινωνικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα πρέπει να οικοδομηθούν υποδομές υγείας και παιδείας. Έρχονται να διακηρύξουν την αναγκαιότητα της συνεργασίας για την υγεία και εδώ περιλαμβάνεται και η διεπαγγελματική συνεργασία αλλά και η διεπαγγελματική εκπαίδευση, απαραίτητοι όροι για τη βιώσιμη ανάπτυξη που ζητά ο Π.Ο.Υ. αλλά και η Ε.Ε.».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.patientawards.gr/ να ενημερωθούν για τις κατηγορίες, τους όρους συμμετοχές, και να υποβάλουν on line την υποψηφιότητα τους μέχρι και τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έως την 1η Απριλίου πρέπει να έχουν προγραμματιστεί ραντεβού
Μετά από 39 χρόνια, ο πρόεδρος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα