Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας

16/4/2025 4:03:00 μμ
Με βασικό μήνυμα «Πρόσβαση για όλους: Οι αιμορραγικές διαταραχές αφορούν και τις γυναίκες»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αιμορροφιλίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα (17 Απριλίου) μεταφέρει το μήνυμα «Access for all: Women and girls bleed too - Πρόσβαση για όλους: Οι αιμορραγικές διαταραχές αφορούν και τις γυναίκες». 


Το μήνυμα αυτό επισημαίνει ότι, παρόλο που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν αιμορραγικές διαταραχές, εξακολουθούν να μη διαγιγνώσκονται εγκαίρως με αποτέλεσμα να μη λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα. Ο φετινός στόχος του Οργανισμού είναι να εξασφαλίσει στις γυναίκες έγκαιρη διάγνωση και θεραπευτική φροντίδα.


O 'Αρης Παπαδάκος, Country Manager της Sobi για την Ελλάδα, την Κύπρο & τη Μάλτα αναφέρει: «Στη Sobi, προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους που ζουν με αιμορροφιλία την υποστήριξη και την πρόσβαση σε διάγνωση και ολοκληρωμένες θεραπείες που θα τους εξασφαλίσουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Με οδηγό την καινοτομία και τη συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα και τους αρμόδιους φορείς, θα συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, με στόχο να προσφέρουμε στα άτομα που ζουν με αιμορροφιλία νέες δυνατότητες για μια ζωή χωρίς περιορισμούς».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και καλεί τους καταναλωτές να επενδύσουν στην υγεία του δέρματός τους
Η Ένωση καταγράφει τον μεγαλύτερο αριθμό μελών στην ιστορία της






Σχετικά άρθρα

Πέντε τύπους μη προσήλωσης στην αγωγή αναδεικνύει πρόσφατη έρευνα
Με βάση την πλατφόρμα ATLAS που συγκεντρώνει δεδομένα από 23 χώρες
Το 16% των Ελλήνων συνεχίζουν να λαμβάνουν αντιβιοτικά χωρίς συνταγή
Πρόκειται για ένα κρίσιμο ζήτημα Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με τον Ν. Σύψα
Johnson & Johnson: Έγκριση σε καινοτόμο χάπι κατά της ψωρίασης
Το πρώτο που μπλοκάρει την ιντερλευκίνη-23
Τα πλεονεκτήματα των 5 καναλιών διάθεσης ΦΥΚ προς τους δικαιούχους
Γράφει ο Στέλιος Λιναρδάκης, CEO UNILOG S.A.