Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Όταν η ορθοστασία καταπονεί τους φαρμακοποιούς

19/1/2017 3:56:47 μμ
Υπάρχει λύση από την VICAN
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 

Συνταγές που έχουν λήξει και ο ασθενής άργησε να τις φέρει, φάρμακα που πρέπει να αντικατασταθούν και να γίνει η παραγγελία στην αποθήκη, απογραφές, κουπόνια, εξυπηρέτηση πελατών...


Το επάγγελμα του φαρμακοποιού έχει σίγουρα πολλές προκλήσεις, όμως απαιτεί καθημερινά και μεγάλη εγρήγορση, αφού ο επαγγελματίας της Υγείας χρειάζεται καθημερινά να βρίσκει λύση στο πρόβλημα του κάθε ασθενή που μπαίνει στο φαρμακείο του, να ακούει τις ανάγκες του και σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και να τις μαντεύει.


Εκτός από υπομονή λοιπόν και αυξημένη εγρήγορση απαιτούνται και ξεκούραστα πόδια.


Όμως αυτή η ατελείωτη ορθοστασία καθ?όλη τη διάρκεια της ημέρας μέσα στο φαρμακείο φτάνει σε σημείο να μη μπορούν πολλοί φαρμακοποιοί να «ορίσουν» τα πόδια τους. Κι αυτό είναι τις ημέρες χωρίς εφημερία, γιατί αν υπολογίσουμε τις συνεχόμενες ώρες ορθοστασίας σε μέρα εφημερίας το πιθανότερο είναι να νιώσετε απελπισία, αν είστε φαρμακοποιός.


Το οξύμωρο σχήμα της υπόθεσης είναι ότι αν το ζήτημα της ορθοστασίας το ανέφερε κάποιος πελάτης, ο φαρμακοποιός θα τον συμβούλευε να χρησιμοποιήσει κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης, ωστόσο για τον εαυτό του, τις περισσότερες φορές, δεν σκέφτεται να τις χρησιμοποιήσει ενώ τις πουλάει στο κατάστημά του.

Τα πλεονεκτήματα της κάλτσας διαβαθμισμένης συμπίεσης

Κι όμως, μια κάλτσα διαβαθμισμένης συμπίεσης είναι ικανή να ανατρέψει όλο αυτό το δυσάρεστο αποτέλεσμα της πολύωρης ορθοστασίας και αυτό το γνωρίζετε καλά εσείς οι φαρμακοποιοί. Η διαβαθμισμένη συμπίεση διατηρεί την κυκλοφορία του αίματος σε υγιή επίπεδα αφού όσο κι αν εμείς καταπονούμε τα πόδια μας μέσα στην ημέρα οι κάλτσες τα διατηρούν ξεκούραστα.

Γιατί λοιπόν να μην προσφέρετε και στον εαυτό σας τη λύση που προτείνετε στους άλλους; Πόσο μάλλον όταν εσείς χρειάζεστε τη λύση αυτή ίσως μάλιστα και περισσότερο από τον καθένα.

Τα πλεονεκτήματα της κάλτσας VARISAN PASSO

Οι VarisanPasso με καινοτόμα σύνθεση από 14% Lycra, 46% Polyamide, 32% υποαλλεργικό βαμβάκι και 8% μετάξι, εξασφαλίζουν άνεση κάθε μέρα, αποτρέπουν τους ερεθισμούς ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα, επιτρέπουν την καλύτερη δυνατή οξυγόνωση του δέρματος και διατηρούν τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Έχουν προληπτική δράση ενάντια σε κυκλοφορικά προβλήματα των κάτω άκρων, ενώ παράλληλα απαλλάσσουν από το πρήξιμο και την αίσθηση βάρους στα πόδια.

Πιστοποιημένες από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά εργαστήρια και εισάγονται συσκευασμένες από την Ιταλία.

Είναι ιδανικές για:

  •  'Ατομα που βρίσκονται σε πολύωρη ορθοστασία
  •  'Ατομα τα οποία αναγκάζονται σε πολύωρη ακινησία ή καθιστική εργασία
  •  'Ατομα που κάνουν πολύωρη βάδιση
  •  Πολύωρα αεροπορικά ταξίδια καθώς προστατεύουν από το σύνδρομο της οικονομικής θέσης
  •  'Ατομα που έχουν κληρονομική προδιάθεση εμφάνισης κυκλοφορικών προβλημάτων

Διατίθενται σε 6 μοντέρνα χρώματα: μουσταρδί, κόκκινο, μπλε, καφέ, γκρι και μαύρο.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προϊόντα της Vican-Ν. Αναγνωστάκης, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο:

(+30) 210 2848001-4 (Αθήνα) & στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.vican.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη