Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

ΟΣΦΕ: «Υδατογενείς Λοιμώξεις και Δημόσια Υγεία»

19/9/2023 3:14:31 μμ
Διαδικτυακό σεμινάριο στις 20 Σεπτεμβρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ΟΣΦΕ διοργανώνει το ιδιαίτερα επίκαιρο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Υδατογενείς Λοιμώξεις και Δημόσια Υγεία», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, σε ζωντανή μετάδοση, στις 18:00-20:00.


Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την επιστημονική ευθύνη του Εργαστηρίου Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει στόχο να ενισχύσει τις γνώσεις των φαρμακοποιών για την αντιμετώπιση των απειλών κατά της Δημόσιας Υγείας, θέμα κρίσιμο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη χώρα μας. 


To Προεδρείο του σεμιναρίου περιλαμβάνουν οι: Θεόδωρος Κ. Κωνσταντινίδης, Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας, Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Διευθυντής Εργαστηρίου Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος, Τμήμα Ιατρικής, ΔΠΘ και Σεραφείμ Ζήκας, Πρόεδρος ΙΔΕΕΑΦ, Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΦΣ. Μεταξύ των θεμάτων που θα παρουσιαστούν είναι: οι επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία λόγω φυσικών καταστροφών, τα νοσήματα υδατογενούς προέλευσης και τα μέτρα προφύλαξης από τις σχετικές λοιμώξεις καθώς και ο ρόλος του κοινοτικού φαρμακείου στις φυσικές καταστροφές.


Πληροφορίες & εγγραφές εδώ. 

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Και οι σχετικές θέσεις για τα οφέλη τους από το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)