Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΣΥΦΑΚ: Στις 300 κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα βάσει κύκλου εργασιών

12/7/2022 5:46:00 πμ
Σύμφωνα με την ICAP
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εταιρεία του Ομίλου ΣΥΦΑΚ, με έδρα το Ηράκλειο, κατατάχθηκε στις 300 κορυφαίες εταιρείες του Εταιρικού Τομέα βάσει Κύκλου Εργασιών στην Ελλάδα στην ετήσια Οικονομοτεχνική Μελέτη της ICAP "Η Ελλάδα σε αριθμούς".

Ο ΣΥΦΑΚ έχει ενσωματώσει στη στρατηγική του τον ψηφιακό μετασχηματισμό και αξιοποιεί όλα τα συχγρονα εργαλεία για να προσφέρει στα φαρμακεία-πελάτες του ποιότητα υπηρεσιών, ποικιλία ειδών, επάρκεια προϊόντων, γρήγορη παράδοση και άρτια εξυπηρέτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος πρόσφατα -στο πλαίσιο εκδήλωσης «SARS-CoV-2: Προκλήσεις & Διδάγματα» που διοργανώθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, έλαβε και τιμητική διάκριση για τη συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας, παρουσία πλήθους παρευρισκομένων, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Υγείας Α. Πλεύρης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θ. Εξαδάκτυλος και ο πρόεδρος ΔΣ ΕΟΔΥ Θ. Ζαούτης. Τα βραβεία παρέλαβαν ο πρόεδρος ΔΣ ΣΥΦΑΚ Α. Γενετζάκης και ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Δ. Αλιμπέρτης από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Χ. Βαβουρανάκη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος