Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΣΥΦΑΚ: Ο ΣΥ.ΦΑ. Λασιθίου βραβεύτηκε για την κοινωνική του δράση

18/2/2024 10:35:22 μμ
Από το Επιμελητήριο Λασιθίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Επιμελητήριο Λασιθίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του, βράβευσε τη Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Λασιθίου - ΣΥΦΑΛ ΑΕ για την κοινωνική της δράση το 2023. Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Ομίλου ΣΥΦΑΚ και Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου Μιχάλης Πλακογιαννάκης. 


Η Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Λασιθίου ΑΕ ιδρύθηκε το 1997 στην Ιεράπετρα και αποτελεί θυγατρική του Ομίλου ΣΥΦΑΚ (Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αιγαίου & Κρήτης) απαριθμεί περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Φαρμακαποθηκών στην Ελλάδα. Εξυπηρετεί 45 από τα 61 φαρμακεία σε όλο το Νομό Λασιθίου.


Ο Όμιλος ΣΥΦΑΚ εδώ και χρόνια έχει ενσωματώσει στις επιχειρηματικές του δράσεις προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως ενημερωτικές ομιλίες, χορηγίες, συμμετοχή σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων. Συμμετέχει σε ποικίλες δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού, υποστηρίζοντας ενέργειες Συλλόγων Ασθενών και προβάλλοντας κοινωνικά μηνύματα μέσα από τις τηλεοράσεις των συνεταιρισμένων φαρμακείων. 


Επιπλέον ενισχύει την κουλτούρα της πράσινης ανάπτυξης, τοποθετώντας κάδους ανακύκλωσης τόσο στις εγκαταστάσεις του Ομίλου όσο και στα φαρμακεία μέλη του, ενώ έχει περάσει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, αντικαθιστώντας σε πρώτη φάση όλα τα δίκυκλα του Ομίλου και σε δεύτερη τα οχήματα του στόλου του.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο καταστατικό του
«Σεβαστές πλέον οι θέσεις της Ελλάδας στην Ε.Ε.», είπε ο Αλ. Μπουρλά σε συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη


Σχετικά άρθρα

Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας
Νέο webinar για την υπέρταση, τη δυσλιπιδαιμία και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο
Σε συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Astellas Ελλάδος: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου