Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Σαράντη: Καινοτομεί και λανσάρει το clinéa

8/3/2023 9:45:33 μμ
Το νέο refillable clean skincare brand φαρμακείου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O Όμιλος Σαράντη μέσα από το νέο λανσάρισμα του clean beauty brand clinéa, που μπαίνει δυναμικά στον τομέα της ομορφιάς, καταρρίπτει τα όρια ανάμεσα σε επιστήμη και φύση. Το clinéa, πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις δεσμεύσεις του Ομίλου, θέτει νέους όρους, δημιουργεί και καινοτομεί, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης. Επιλέγοντας τα καλά στοιχεία των δύο αυτών κόσμων, ο Όμιλος Σαράντη δημιούργησε το νέο refillable skincare brand φαρμακείου που είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και σέβεται το περιβάλλον.

Το πρωτοποριακό clinéa, με tagline #refill_goodness, προσφέρει μια πλούσια γκάμα από διαφορετικές σειρές περιποίησης, που συχνά αλλάζουν υφή κατά τη χρήση, με στόχο να καλύψει κάθε ανάγκη: τη σειρά καθαρισμού προσώπου, τη σειρά ενυδάτωσης, τη σειρά αντιγήρανσης & λάμψης, τη σειρά εξειδικευμένης δράσης ορών προσώπου και τα refills.

Η φιλοσοφία της σειράς βασίζεται στο: «Να μας ξαναγεμίζει με ό,τι μας γεμίζει καλό», δημιουργώντας οικολογικές και επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με ανταλλακτικές κάψουλες. Κάθε κάψουλα είναι 100% ανακυκλώσιμη, εξοικονομώντας το 87% της συσκευασίας με κάθε της αντικατάσταση, ενώ τα προϊόντα τα οποία δεν ξαναγεμίζουν είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Όλα τα προϊόντα παράγονται κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις, με ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλες που συνδυάζουν αποτελεσματικά δραστικά συστατικά υψηλής απόδοσης με ισχυρά φυσικά συστατικά, αφαιρώντας οποιοδήποτε επιβλαβές συστατικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Βασική δέσμευση της μάρκας είναι να μην κάνει δοκιμές σε ζώα σε κάθε στάδιο ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων, είναι vegan friendly, με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα και βιώσιμες πρώτες ύλες.

Η «clean beauty» φιλοσοφία του brand ολοκληρώνεται με το αποκλειστικό σύνολο 4 Balance Boosters με Υαλουρονικό οξύ, Κομπούχα & Πρεβιοτικά που βοηθούν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας της επιδερμίδας (μικροβίωμα, pH, φυσικός φραγμός, κυτταρική επικοινωνία).
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς
Πρόκειται για τις ισχυρότερες πωλήσεις στην ιστορία του Ομίλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του






Σχετικά άρθρα

Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί