Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Σαράντη και STR8: στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Παναθηναϊκός AμεΑ

8/2/2024 12:04:53 πμ
Για τη σεζόν 2023-2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος Σαράντη και το δημοφιλές brand ανδρικής περιποίησης STR8 ανακοινώνουν τη στήριξή τους προς το έργο του Συλλόγου Παναθηναϊκός ΑμεΑ κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024. 


Ο Όμιλος Σαράντη και το STR8 αναγνωρίζουν τη σημασία του έργου αυτού και προσφέρουν τη στήριξή τους για την προώθηση των αξιών αυτών μέσω του αθλητισμού. Ο Σύλλογος Παναθηναϊκός ΑμεΑ είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στην προώθηση του αθλητισμού μεταξύ ατόμων με αναπηρία και την προώθηση των αξιών της κοινωνικής συμμετοχής και αλληλεγγύης.


«Η δέσμευσή μας προς την κοινωνία εκφράζεται μέσω ποικίλων πρωτοβουλιών και συνεργασιών που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής για όσους έχουν ανάγκη. Πιστεύουμε ότι η ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων αποτελεί καθήκον μας και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα κοινωνικά υπεύθυνο μέλλον. Με αυτήν τη συνεργασία, εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι η αγωνιστική σεζόν 2023-2024 θα είναι μια περίοδος ακόμη πιο επιτυχημένη για τον Σύλλογο Παναθηναϊκός ΑμεΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος Σαράντη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα
Στο πλαίσιο της καμπάνιας Human up






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών