Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Όμιλος Σαράντη και STR8: στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Παναθηναϊκός AμεΑ

8/2/2024 12:04:53 πμ
Για τη σεζόν 2023-2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος Σαράντη και το δημοφιλές brand ανδρικής περιποίησης STR8 ανακοινώνουν τη στήριξή τους προς το έργο του Συλλόγου Παναθηναϊκός ΑμεΑ κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024. 


Ο Όμιλος Σαράντη και το STR8 αναγνωρίζουν τη σημασία του έργου αυτού και προσφέρουν τη στήριξή τους για την προώθηση των αξιών αυτών μέσω του αθλητισμού. Ο Σύλλογος Παναθηναϊκός ΑμεΑ είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στην προώθηση του αθλητισμού μεταξύ ατόμων με αναπηρία και την προώθηση των αξιών της κοινωνικής συμμετοχής και αλληλεγγύης.


«Η δέσμευσή μας προς την κοινωνία εκφράζεται μέσω ποικίλων πρωτοβουλιών και συνεργασιών που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής για όσους έχουν ανάγκη. Πιστεύουμε ότι η ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων αποτελεί καθήκον μας και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα κοινωνικά υπεύθυνο μέλλον. Με αυτήν τη συνεργασία, εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι η αγωνιστική σεζόν 2023-2024 θα είναι μια περίοδος ακόμη πιο επιτυχημένη για τον Σύλλογο Παναθηναϊκός ΑμεΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος Σαράντη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα
Στο πλαίσιο της καμπάνιας Human up


Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει εξαγωγική χώρα για τη φαρμακευτική κάνναβη
Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Allergan Aesthetics: Νέο εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr
Αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία
Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς