Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες ενέργειες του δικτύου Green Pharmacy

23/1/2023 4:51:12 μμ
40 χιλιάδες άτομα έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό «Βρείτε την τυχερή σας κάλτσα»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικές εντυπώσεις, από το κοινό των φαρμακείων, ολοκληρώθηκαν όλες οι χριστουγεννιάτικες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στα φυσικά σημεία του δικτύου Green Pharmacy, το Δεκέμβριο. Οι επισκέπτες των φαρμακείων είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος επιτόπου στο διαγωνισμό «Βρείτε την τυχερή σας κάλτσα», διεκδικώντας μία από τις 20 γιορτινές κάλτσες γεμάτες δώρα!

Η επιλογή των προϊόντων, που έγινε τυχαία, ήταν από τις σειρές: Avene, L’oreal, Korres, Frezyderm, Bepanthol, Oral-b, Eva Belle, Babyderm, Luxurious men care, Lactacyd, Plac Away, My elements, Skin pharmacist, Mustela, Esi και Alfacheck. Παράλληλα ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τις εκπτώσεις που προσέφερε το ολοκαίνουργιο εορταστικό έντυπο του δικτύου «My Wish List» και επωφελήθηκαν, επιλέγοντας ακόμα και τα δώρα τους για την περίοδο των γιορτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 40.000 άτομα, ενώ την περίοδο του Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν αγορές από τα φαρμακεία του δικτύου περίπου 39.000 μέλη του.
Τέλος όσοι επισκέπτες δεν διέθεταν την «Κάρτα Φροντίδας» του δικτύου Green Pharmacy, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που αυτή προσφέρει και να την αποκτήσουν, εκείνη τη στιγμή, πραγματοποιώντας και την πρώτη τους αγορά. Όλες οι παραπάνω ενέργειες συμπλήρωσαν τη μηνιαία καμπάνια του δικτύου «Τυχερά Χριστούγεννα» σημαίνει «Αγάπη», η οποία για ακόμα μια φορά περιείχε ενδιαφέρουσα θεματολογία.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα
Συνέντευξη στη Βάσω Καλυβιώτη για το περιοδικό «Φαρμακευτικός Κόσμος» #197






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα