Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Η μάχη με τον κορονοϊό είναι μια μάχη που μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε

25/5/2020 5:37:43 μμ
Επί 40 χρόνια ο Όμιλος στέκεται δίπλα στους φαρμακοποιούς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο όμιλος ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., 40 χρόνια τώρα, καταβάλει όλες του τις δυνάμεις στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των φαρμακείων του και αυτό θα συνεχίσει να κάνει καθ' όλη τη διάρκεια της κρίσιμης αυτής περιόδου, προσπαθώντας στο βαθμό του δυνατού να απορροφήσει και να αμβλύνει τα προβλήματα του ανεπαρκούς ή συχνά διαλειμματικού εφοδιασμού από τον πρωτογενή τομέα.


Προσαρμόζει αδιάκοπα τους ανθρώπινους και υλικούς πόρους του και τροποποιεί τις διαδικασίες του, ώστε το έργο του εφοδιασμού και της υποστήριξης των συνεταίρων και πελατών του, να λειτουργεί με σκοπό την εκπλήρωση των προσδοκιών των ασθενών και των πολιτών από τα φαρμακεία και τους φαρμακοποιούς.


Είναι μάλλον αναμενόμενο μέσα στο προσεχές διάστημα να δοκιμαστούμε ως άνθρωποι, ως επαγγελματίες και ως οργανισμοί, με τρόπο που δε μπορούμε με ασφάλεια να προβλέψουμε. Μπορούμε όμως, βασιζόμενοι στη σχέση που έχουμε οικοδομήσει εδώ και 40 χρόνια με τους φαρμακοποιούς που μας εμπιστεύονται καθημερινά, να καθορίσουμε την έκβαση της μάχης, βγάζοντάς μας όλους νικητές.


Γιατί, η μάχη με τον κορονοϊό είναι μια μάχη που μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται οι εικόνες ντροπής σε φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη






Σχετικά άρθρα

Supplement Awards 2025: Επιβραβεύουμε υπεύθυνα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του καταναλωτή
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
5ο Athens ESG Forum: Από το Όραμα στη Δράση – Ο Χάρτης της Βιώσιμης Μετάβασης
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις
ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Από την ομάδα της εταιρείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes»