Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: 10ήμερο πρόληψης οστεοπόρωσης από το δίκτυο Green Pharmacy

2/5/2023 7:11:27 μμ
Από την Τετάρτη 3 Μαΐου έως την Παρασκευή 12 Μαΐου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά την επιτυχημένη δράση οστικής μέτρησης τον Οκτώβριο 2022 σε δήμους της Αττικής, το δίκτυο φαρμακείων Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ την επαναφέρει, επεκτείνοντάς την αυτή τη φορά σε περισσότερους δήμους και αυξάνοντας τη διάρκειά της. 

Έτσι, με τη συνεργασία του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», η δράση της δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 3 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου, διαρκώντας 10 ημέρες.

Την ενέργεια αυτή στηρίζουν με τη συμμετοχή τους οι δήμοι Βριλησσίων, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Φιλοθέης-Ψυχικού και Χαλανδρίου. Σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία κάθε δήμου και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες θα παρέχεται ενημέρωση για την οστεοπόρωση. Επιπλέον, θα πραγματοποιείται δωρεάν προληπτικός έλεγχος και το αποτέλεσμα θα αξιολογείται από εξειδικευμένο ιατρό (χειρουργό ορθοπεδικό, ενδοκρινολόγο – διαβητολόγο).

Για τα φαρμακεία Green Pharmacy του δήμου Αθηναίων, οι μετρήσεις θα γίνουν σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι κατά τη δράση του περασμένου Οκτωβρίου, διάρκειας 5 ημερών, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 375 μετρήσεις, εκ των οποίων προέκυψαν διαγνώσεις με οστεοπόρωση σε ποσοστό 31%.

Η δράση είναι ανοιχτή για το κοινό, με μοναδική προϋπόθεση τον έγκαιρο προγραμματισμό ραντεβού για συμμετοχή. Θα επικοινωνηθεί με έντονη διαφημιστική καμπάνια στο Facebook.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο επίσημο website του δικτύου Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εδώ καθώς και στη σελίδα του στο Facebook

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την ουσιαστική και στοχευμένη κάλυψη της ανάγκης για εταιρική επικοινωνία
Κεντρίζουν το ενδιαφέρον των περαστικών


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης