Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Στα «Διαμάντια» της ελληνικής επιχειρηματικότητας και για το 2021

16/12/2022 3:13:14 πμ
Επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη πορεία του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ ανακοινώνει ότι αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ως ένα από τα «Διαμάντια» της ελληνικής επιχειρηματικότητας για το έτος 2021. 

Σε μια λαμπερή τελετή, η Ναυτεμπορική επιβράβευσε χθες, 14 Δεκεμβρίου, εταιρείες οι οποίες επέδειξαν υψηλότατες επιδόσεις, τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης όσο και επενδύσεων, το 2021 και λειτούργησαν ως παραδείγματα προς μίμηση για νέους επιχειρηματίες που διεκδικούν κεντρικό ρόλο και ισχυρή θέση στην αγορά, έχοντας το πάθος και τη βούληση να αποτελέσουν τα μελλοντικά «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας. 

Το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Πάνος, Πρόεδρος Δ.Σ του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη πορεία του.

«Το βραβείο αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους του Ομίλου, Μέλη, Διοίκηση και Εργαζόμενους. Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε δυναμικά με όραμά μας το φαρμακείο του αύριο! Σας ευχαριστούμε θερμά!», αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μια συνεργασία της Biogen με τη διαφημιστική εταιρεία 21GRAMS
Με βαθιά αίσθηση ευθύνης απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα






Σχετικά άρθρα

K. Patel (Roche Hellas): Η Ελλάδα σημείο αναφοράς για επενδύσεις στις βιοεπιστήμες
Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επενδύσει 246 εκατ. ευρώ σε Ε&Α κ.ά.
Τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γαλανόπουλο
Από τον Όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Kenvue: Δημοσιεύει τη δεύτερη ετήσια έκθεση «Healthy Lives Mission»
Αναδεικνύει τη μείωση των εκπομπών και την ανάπτυξη πιο βιώσιμων καινοτομιών στα προϊόντα της
Για 10η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards
Με θέμα: «Recognizing Excellence in Innovation, Digital Health & Investment»