Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Στα «Διαμάντια» της ελληνικής επιχειρηματικότητας και για το 2021

16/12/2022 3:13:14 πμ
Επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη πορεία του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ ανακοινώνει ότι αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ως ένα από τα «Διαμάντια» της ελληνικής επιχειρηματικότητας για το έτος 2021. 

Σε μια λαμπερή τελετή, η Ναυτεμπορική επιβράβευσε χθες, 14 Δεκεμβρίου, εταιρείες οι οποίες επέδειξαν υψηλότατες επιδόσεις, τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης όσο και επενδύσεων, το 2021 και λειτούργησαν ως παραδείγματα προς μίμηση για νέους επιχειρηματίες που διεκδικούν κεντρικό ρόλο και ισχυρή θέση στην αγορά, έχοντας το πάθος και τη βούληση να αποτελέσουν τα μελλοντικά «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας. 

Το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Πάνος, Πρόεδρος Δ.Σ του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη πορεία του.

«Το βραβείο αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους του Ομίλου, Μέλη, Διοίκηση και Εργαζόμενους. Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε δυναμικά με όραμά μας το φαρμακείο του αύριο! Σας ευχαριστούμε θερμά!», αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ και των ΣΥ.ΦΑ. Νότιας Πελοποννήσου και Έβρου
Συνέντευξη στη Βάσω Καλυβιώτη για το περιοδικό «Φαρμακευτικός Κόσμος» #197






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα