Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οργάνωσε δράση ενίσχυσης των αμάχων της Ουκρανίας

15/3/2022 9:13:00 πμ
Και έγινε για μία ακόμη φορά κρίκος στην αλυσίδα προσφοράς και αγάπης σε όσους έχουν ανάγκη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με τους «Φαρμακοποιούς του Κόσμου» συγκέντρωσαν υγειονομικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό για να αποσταλεί στο δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Πάρα πολλοί φαρμακοποιοί-μέλη του ΠΕΙΦΑΣΥΝ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και έστειλαν διάφορα είδη που είναι σημαντικά και απαραίτητα για την επιβίωση των χιλιάδων αμάχων που δοκιμάζονται σκληρά. Η ανθρωπιστική βοήθεια απεστάλη το Σάββατο 12/03 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, που έχει μετατραπεί σε κέντρο συλλογής αγαθών.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ με την πρωτοβουλία που οργάνωσε και συντόνισε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος, γίνεται για μία ακόμη φορά κρίκος στην αλυσίδα προσφοράς και αγάπης και στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την πρωτοβουλία και συνέβαλαν στην υλοποίησή της.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Στο πλευρό των Moving Minds, που κατέκτησαν τη 2η θέση παγκοσμίως στο Σίδνεϋ






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals