Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στο φαρμακείο

20/3/2022 10:58:22 μμ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/03/2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το 1ο webinar του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ για το 2022, με θέμα: «Χτίστε μια δυνατή ομάδα και απογειώστε την ικανοποίηση των πελατών σας» και εισηγητή τον ψυχολόγο και πιστοποιημένο εκπαιδευτή Νίκο Τράντο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/03/2022 με μεγάλη επιτυχία. 

Στο webinar αναδείχτηκε η σημασία της σωστής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού του φαρμακείου και η αναγκαιότητα δημιουργίας και διατήρησης καλών σχέσεων και συνεργασίας των φαρμακοποιών με τους βοηθούς τους. Στη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν οι τρόποι και τα μέσα για να αποκτήσουν οι φαρμακοποιοί τις γνώσεις αλλά και τις δεξιότητες, ώστε να μπορέσουν να εκπαιδεύσουν, αξιολογήσουν, διοικήσουν και αναπτύξουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους τους.

Ο Ν. Τράντος με μοναδικό τρόπο έκανε σαφές ότι η ομαδική εργασία αποτελεί ένα πραγματικά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το φαρμακείο και τη συνταγή επιτυχίας για ικανοποιημένους πελάτες. Το webinar ολοκληρώθηκε με τα σχόλια και τις αναλυτικές απαντήσεις που έδωσε ο Ν. Τράντος σε μια σειρά από ερωτήματα που είχαν θέσει μέσω chat οι 470 και πλέον συμμετέχοντες.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνεχίζει την επιμόρφωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους. Κάντε εγγραφή στη νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα www.peifasyn-academy.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πώς προσδιορίζεται η κερδοφορία και το κεφάλαιο κίνησης
Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ και των ΣΥ.ΦΑ. Νότιας Πελοποννήσου και Έβρου






Σχετικά άρθρα

Black out ανακοίνωσε η ΗΔΙΚΑ αυτήν την Κυριακή
Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φ.Σ. Αττικής
Διευρύνονται οι αρμοδιότητες των βοηθών φαρμακείου στο Ηνωμένο Βασίλειο
Απελευθερώνοντας επιπλέον χρόνο στους φαρμακοποιούς
Η σεμαγλουτίδη στο στόχαστρο των κυβερνοεγκληματιών
Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky
ΦΣΑ: Η διαδικασία για αλλαγές των εφημεριών
Θα γίνεται από την πλατφόρμα του Συλλόγου