Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για την ξηροφθαλμία και τη μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών

14/6/2021 5:08:47 μμ
Σε συνεργασία με την Bayer Hellas
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Νέο webinar διοργάνωσε την Τετάρτη 9 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με την Bayer Hellas με θέματα: την ξηροφθαλμία και τη μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών (πόδι του αθλητή). Εισηγήτρια ήταν η Δρ. Μαρία Προκοπίου, Ιατρός Ενδοκρινολόγος, που ανέπτυξε -μέσω των εξαιρετικών ομιλιών της- τα δύο ιδιαίτερα αυτά σημαντικά ζητήματα και απάντησε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις των 400 συμμετεχόντων.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνεχίζει την επιμόρφωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους, γνωρίζοντας ότι το φαρμακείο αποτελεί το πρώτο σημείο που θα αναζητήσει λύση κάθε άνθρωπος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ ευχαριστεί θερμά την Bayer Hellas για την άριστη συνεργασία και ιδιαίτερα την Δρ. Μαρία Προκοπίου για τις πολύ ενδιαφέρουσες και ολοκληρωμένες παρουσιάσεις της και την Αλίκη Ζέρβα για το συντονισμό του διαδικτυακού αυτού σεμιναρίου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο ο ρόλος των αντιόξινων και η σύγχρονη προσέγγιση στο φαρμακείο
Στο επίκεντρο η επιστημονική ενημέρωση και ο ρόλος του φαρμακοποιού στην υποστήριξη της γυναίκας






Σχετικά άρθρα

Τα GLP-1 εκτοξεύουν τα κέρδη των βασικών παικτών της αγοράς
Novo Nordisk & Lilly αναθεωρούν τις προβλέψεις τους για το σύνολο του έτους
«Κάλτσες στην παραλία;»
Δεν είναι στυλ, είναι η νέα digital καμπάνια της Dr. Scholl’s από το SPC
Η ELPEN στο REBRAIN GREECE 2026 στο Μόναχο
Ενισχύει τη σύνδεσή της με τους Έλληνες επαγγελματίες στη Γερμανία
ALTHEXIS: Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα για το σύγχρονο φαρμακείο
Τον Φεβρουάριο, ήταν ένα προϊόν. Τώρα έχει γίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο.