Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για την ξηροφθαλμία και τη μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών

14/6/2021 5:08:47 μμ
Σε συνεργασία με την Bayer Hellas
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Νέο webinar διοργάνωσε την Τετάρτη 9 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με την Bayer Hellas με θέματα: την ξηροφθαλμία και τη μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών (πόδι του αθλητή). Εισηγήτρια ήταν η Δρ. Μαρία Προκοπίου, Ιατρός Ενδοκρινολόγος, που ανέπτυξε -μέσω των εξαιρετικών ομιλιών της- τα δύο ιδιαίτερα αυτά σημαντικά ζητήματα και απάντησε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις των 400 συμμετεχόντων.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνεχίζει την επιμόρφωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους, γνωρίζοντας ότι το φαρμακείο αποτελεί το πρώτο σημείο που θα αναζητήσει λύση κάθε άνθρωπος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ ευχαριστεί θερμά την Bayer Hellas για την άριστη συνεργασία και ιδιαίτερα την Δρ. Μαρία Προκοπίου για τις πολύ ενδιαφέρουσες και ολοκληρωμένες παρουσιάσεις της και την Αλίκη Ζέρβα για το συντονισμό του διαδικτυακού αυτού σεμιναρίου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλευρό της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά & της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου
Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Λιάπης






Σχετικά άρθρα

Ψηφιακός μετασχηματισμός με εγκατάσταση του κορυφαίου ERP στον πλανήτη
Συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιαρού, προέδρου του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για τα συμπληρώματα διατροφής
Νέα μελέτη από την AESGP αποκαλύπτει
Lavipharm: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work®
Επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Ομίλου στη διαμόρφωση ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος
Νέο προεδρείο στην Ένωση «Medicines for Europe»
Συμμετέχει και ο Θ. Τρύφων