Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Δράση αλληλεγγύης στους ανθρώπους του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά

10/5/2021 4:30:46 μμ
Συνεχίζοντας τη συνεισφορά του στο δύσκολο αγώνα κατά της πανδημίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρέθηκε στο πλευρό του ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά, που καθημερινά καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της COVID-19 κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες, προσφέροντας το εορταστικό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα.

Το γεύμα παραδόθηκε στον Διοικητή του Τζάνειου Νοσοκομείου Ηλία Γουζούαση, παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστα Κατσαφάδου, από την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του ΠΕΙΦΑΣΥΝ Ελένη Αλειφέρη, τον Προϊστάμενο Διανομών Λεωνίδα Νεοχωρίτη και τον οδηγό Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Τα στελέχη του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ ευχήθηκαν καλή δύναμη σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους όλων μας για τον αγώνα που δίνουν πάντα στην πρώτη γραμμή και ειδικά την ημέρα του Πάσχα που ήταν αναγκασμένοι να βρίσκονται μακριά από τους αγαπημένους τους ανθρώπους.


Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνεχίζει με τις πράξεις του προσφοράς και αλληλεγγύης τη συνεισφορά του στο δύσκολο αγώνα κατά της πανδημίας.


Περισσότερα: https://peifasyn.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος






Σχετικά άρθρα

Νέος όμιλος στην ελληνική φαρμακευτική αγορά
Θα δημιουργηθεί μετά την εξαγορά της Innovis Pharma από τη PharmaPath
Pfizer: Νέα συμφωνία για την απόκτηση φαρμάκου GLP-1
Επενδύει περίπου 2 δισ. δολάρια
ΣΥ.ΦΑ. Θράκης: Ουσιαστικές δράσεις ΕΚΕ
Προς την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής και στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες «'Αγιοι Θεόδωροι»