Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Groupama: 100.000 άνθρωποι παγκοσμίως έχουν ήδη εκπαιδευτεί στις Πρώτες Βοήθειες

12/9/2023 6:54:49 μμ
Μέσω του προγράμματος «The Life Savers»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα «The Life Savers», με το οποίο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη σημασία της γνώσης Πρώτων Βοηθειών, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει ουσιαστική δράση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών, η οποία λαμβάνει χώρα το δεύτερο Σάββατο κάθε Σεπτέμβρη, η Groupama Ασφαλιστική ξεκινά έναν νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων που απευθύνεται σε πελάτες και συνεργάτες της. «Ανοίγει» -αποκλειστικά για το σκοπό αυτό- τα Γραφεία Πωλήσεών της σε όλη την Ελλάδα, όπου, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, θα πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Στατιστικά, σχεδόν το 1/3 των αιφνίδιων καρδιακών θανάτων που συμβαίνουν εκτός νοσοκομείου, θα μπορούσαν να αποφευχθούν με έγκαιρη και έγκυρη παρέμβαση βοήθειας από κάποιον παρευρισκόμενο. Χάρη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «The Life Savers», το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του Ομίλου Groupama και διεξάγεται με επιτυχία από το 2022, έχουν ήδη εκπαιδευτεί περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι παγκοσμίως, εντελώς δωρεάν. Το πρόγραμμα συνεχίζεται δυναμικά, με στόχο την εκπαίδευση 1.000.000 ανθρώπων παγκοσμίως.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για το εθνικό πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας
Ο Δ. Οικονόμου ζητά εξηγήσεις για τη διακοπή






Σχετικά άρθρα

Nestlé: Πουλάει τα συμπληρώματα διατροφής της στη Yellow Wood Partners
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολυεθνικής, διατηρεί μόνο δύο brands
Walmart: Με $50 εκατ. απαλλάχθηκε από τις ευθύνες για την κρίση οπιοειδών
Επιβάλλονται όμως αυστηροί έλεγχοι των φαρμακείων και του προσωπικού
Novo Nordisk: Η νέα Γενική Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου η Myriam Mezher
Αναλαμβάνει επίσημα τα ηνία της εταιρείας την 1η Σεπτεμβρίου 2026
Eli Lilly: Ο FDA ενέκρινε μία ακόμα ένδειξη στην τιρζεπατίδη
Τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σοβαρών καρδιαγγειακών επεισοδίων