Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος Chiesi: Ο Giuseppe Accogli νέος Διευθύνων Σύμβουλος

7/2/2023 7:23:07 μμ
Αναλαμβάνει τη θέση από τις 3 Απριλίου 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Chiesi ανακοίνωσε τον Giuseppe Accogli ως το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου. Κατόπιν εκτενούς αναζήτησης διεθνώς, ο Giuseppe θα ενταχθεί ενεργά στην Chiesi στις 3 Απριλίου 2023. 

Είναι ένας επιτυχημένος Executive Leader με 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας φημισμένων και σύνθετων εταιρειών, όπως η Baxter και η Medtronic. Διαθέτει ισχυρό υπόβαθρο σε πολλούς κλάδους (όπως πωλήσεις, μάρκετινγκ, Ε&Α, Σ&Ε, στρατηγική και καινοτομία προϊόντων), με έμφαση στις αγορές των ΗΠΑ και της EMEA.

«Είναι τιμή μου να οδηγήσω την Chiesi στα νέα στάδια ανάπτυξής της και ευχαριστώ το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν να είμαι μέρος ενός τόσο συναρπαστικού ταξιδιού», λέει ο Giuseppe Accogli. «Στον πυρήνα της, η Chiesi είναι μια ομάδα καινοτόμων και ιδιαίτερα αφοσιωμένων επαγγελματιών που φροντίζουν για την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, αφήνοντας θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Ως Διευθύνων Σύμβουλος, καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να διευκολύνω την ηγεσία, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες να σημειώνουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στην εκπλήρωση της δέσμευσης να λειτουργούμε ως βιώσιμη δύναμη για το καλό στο χώρο της βιοφαρμακευτικής βιομηχανίας».

Ο Alberto Chiesi, Πρόεδρος του Ομίλου Chiesi προσθέτει πως «είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης με το όραμα και τη δύναμη να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών που έχει χτίσει η Chiesi τα τελευταία 85 χρόνια».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για τις σπάνιες και εξαιρετικά σπάνιες παθήσεις
Από δύο κορυφαίους Οργανισμούς






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών