Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Ειρήνη Μαρκάκη: Διαφάνεια και έλεγχος οι λέξεις κλειδιά για τις ελλείψεις φαρμάκων
Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων αναλύει τις προτάσεις της στο f.daily
Ισχυρά τα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην αγορά των καλλυντικών
'Ανοδο παρουσιάζει στην Ελλάδα η ανδρική περιποίηση, σύμφωνα με μελέτη της ICAP CRIF

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Προσφορά αγάπης για τις φετινές γιορτές

20/12/2021 3:42:36 μμ
Στηρίζοντας γηροκομεία, ιδρύματα και ηλικιωμένους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βρίσκεται και εφέτος δίπλα στους συνανθρώπους μας, προσφέροντας δώρα αγάπης και αισιοδοξίας για τις φετινές γιορτές.

Ειδικά για φέτος, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μέριμνα» που παρέχει ποιοτική φροντίδα και στήριξη σε παιδιά και γονείς που βιώνουν απώλειες στην οικογενειακή δομή. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προμηθεύτηκε από τη «Μέριμνα» ένα ιδιαίτερο γούρι για τη νέα χρονιά για κάθε εργαζόμενό της, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον Όμιλο, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο της ΜΚΟ.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ και της ΒΙΑΝ, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Αλληλεγγύης του Ομίλου, προσέφεραν χριστουγεννιάτικα δώρα σε τρία μεγάλα γηροκομεία στην Ελλάδα:
  • στο «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Γηροκομείο Σπάρτης - Οι 'Aγιοι Ανάργυροι», το οποίο βρίσκεται περίπου 10 χλμ. από το κέντρο του χωριού Σελλασία, τον τόπο καταγωγής της οικογένειας Γιαννακόπουλου
  • στο γηροκομείο «Ο Καλός Σαμαρείτης» στη Θεσσαλονίκη
  • στο «Πουλίδειο Γηροκομείο Καβάλας».
Η Διοίκηση της ΒΙΑΝΕΞ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσφορά των ανθρώπων της θα προσφέρει επίσης στους οικότροφους στα γηροκομεία αυτά το φετινό χριστουγεννιάτικο εορταστικό γεύμα.

Τέλος, σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης, ο Όμιλος θα καλύψει το κόστος των χριστουγεννιάτικων πακέτων Αγάπης που προορίζονται για τους ωφελούμενους του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου. 

Έτσι, μέσα από μικρές αλλά ουσιώδεις κινήσεις, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας απΆ άκρη σε άκρη της Ελλάδας, τόσο στην πρωτεύουσα της χώρας όσο και στη Βόρεια, την Κεντρική και τη Νότια Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, αναφέρει στο κλίμα των φετινών γιορτών:
«Αποτελεί διαχρονική δέσμευση για τον Όμιλό ΒΙΑΝΕΞ να βρίσκεται πλάι στην κοινωνία και να προσφέρει σε συνανθρώπους μας, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες τους. Και στις φετινές γιορτές προσπαθήσαμε με την προσφορά μας να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερα σημεία της Ελλάδας, ώστε να μπορούν συνάνθρωποί μας να νιώσουν ζεστασιά, θαλπωρή και αισιοδοξία για το μέλλον».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η σχετική πλατφόρμα για τους φαρμακοποιούς θα είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο


Σχετικά άρθρα

Ισχυρά τα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην αγορά των καλλυντικών
'Ανοδο παρουσιάζει στην Ελλάδα η ανδρική περιποίηση, σύμφωνα με μελέτη της ICAP CRIF
Για 7η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards
Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ο Νεκτάριος Ταβερναράκης
Tikun Europe: Στην Ελλάδα από το Ισραήλ τα πρώτα φυτά φαρμακευτικής κάνναβης
Ήρθαν με πτήση της Skyserv με τελικό προορισμό την Κόρινθο
H ΕLPEN ταξίδεψε με τη Σύμπλευση στα ακριτικά νησιά της χώρας μας
Και δώρισε έναν καρδιολογικό υπέρηχο στο Κέντρο Υγείας Αμοργού