Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Παράγει 19 κατηγορίες αντιβιοτικών καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών της Ελλάδας

20/9/2023 7:12:32 μμ
Σύμφωνα με τον Δ. Γιαννακόπουλο σε αυτά ουδέποτε σημειώθηκαν ελλείψεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στα 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια της ΒΙΑΝΕΞ στην Αττική και την Πάτρα, αλλά και μέσα από συνεργασίες με σημαντικούς διεθνείς φαρμακευτικούς Οίκους, η ΒΙΑΝΕΞ έχει τη δυνατότητα ανάπτυξης, παραγωγής και διάθεσης φαρμακευτικών σκευασμάτων όλων των θεραπευτικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων 19 κατηγοριών αντιβιοτικών. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εργοστάσιο της Πάτρας παράγονται αποκλειστικά κεφαλοσπορινούχα αντιβιοτικά, ενώ το συγκεκριμένο αποτελεί ένα από τα λίγα εξειδικευμένα εργοστάσια στην Ευρώπη, με πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία. 


Ο σημαντικός αριθμός αντιβιοτικών σκευασμάτων που παράγει η ΒΙΑΝΕΞ καλύπτει την πλειονότητα των ιατρικών αναγκών του ελληνικού πληθυσμού, έτσι ώστε κάθε ασθενής να μπορεί να είναι βέβαιος ότι υπάρχει διαθέσιμο αντιβιοτικό για την πάθησή του.


Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, ανέφερε σχετικά: «Η ΒΙΑΝΕΞ, με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα, ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στην Ελλάδα και διασφαλίζει τη συνεχή και απρόσκοπτη διάθεση των σκευασμάτων της στην ελληνική αγορά, ούτως ώστε να μη δημιουργούνται θέματα επάρκειας και μη κάλυψης των ασθενών. 'Αλλωστε, δεδομένα παλαιότερων ετών επιβεβαιώνουν ότι ουδέποτε παρουσιάστηκαν ελλείψεις στα εν λόγω σκευάσματα. Γεγονός που καθιστά τη ΒΙΑΝΕΞ έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην προάσπιση της υγείας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αποτυπώνονται στη νέα έκθεση της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας
Η παραγωγή θα εξάγεται σε 23 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Β. Αφρική και Μ. Ανατολή


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους