Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Mεγάλη δωρεά στην Πυροσβεστική Ακαδημία

1/6/2022 11:53:15 μμ
Αποπεράτωσε τις νέες αίθουσες διδασκαλίας και ανακαίνισε τις υφιστάμενες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, προκειμένου να στηρίξει τους εκπαιδευόμενους νέους πυροσβέστες, προχώρησε σε μια νέα μεγάλη δωρεά στην Πυροσβεστική Ακαδημία για την ανανέωση και επέκταση των εγκαταστάσεών της στην Κηφισιά. 

Μέσω της δωρεάς της ΒΙΑΝΕΞ, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποπεράτωσης νέων αιθουσών διδασκαλίας και η ανακαίνιση υφιστάμενων στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, έτσι ώστε οι νέοι εκπαιδευόμενοι πυροσβέστες να μπορούν να λαμβάνουν άριστη εκπαίδευση. Συνολικά, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κάλυψαν εμβαδόν μεγαλύτερο των 300τ.μ.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, σημείωσε: «Πέρυσι το καλοκαίρι βιώσαμε όλοι μια τεράστια οικολογική καταστροφή, με μια μεγάλη φωτιά να φτάνει στο κατώφλι των σπιτιών μας, να προκαλεί μεγάλες καταστροφές σε κτίρια και οικίες και να καταβροχθίζει εν τέλει χιλιάδες στρέμματα δάσους. Σταθήκαμε όλοι μάρτυρες βέβαια της υπεράνθρωπης προσπάθειας των πυροσβεστών. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν οι πυροσβέστες μας, οι νέοι και οι παλιοί, να μπορούν να λαμβάνουν τα κατάλληλα εφόδια και την εκπαίδευση για να μπορούν να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα ολοένα και περισσότερα αυτά περιστατικά. Με γνώμονα αυτό, χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει την Πυροσβεστική Ακαδημία ώστε να αναπτύξει νέα κτίρια για να στεγάσει την τόσο πολύτιμη και απαραίτητη προετοιμασία της νέας γενιάς πυροσβεστών».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών