Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Οι φαρμακοποιοί θρηνούν για το χαμό του Δημήτρη Δαϊρούση

15/12/2020 11:55:20 πμ
Ο θάνατός του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο φαρμακευτικό κλάδο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αλλά και δεκάδες φαρμακοποιοί εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το χαμό του αγαπητού φαρμακοποιού και συνεταιριστή Δημήτρη Δαϊρούση, ο οποίος παρέμεινε στις επάλξεις από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, αλλά νικήθηκε από τον κορονοϊό.

Ο Δημήτρης Δαϊρούσης είχε πλούσια συνδικαλιστική και συνεταιριστική δράση, υπηρετώντας τους φαρμακοποιούς με εργατικότητα και συνέπεια από τις θέσεις του προέδρου του Φ.Σ. Κοζάνης, προέδρου του ΣΥ.ΦΑ. Δυτικής Μακεδονίας μέχρι σήμερα αλλά και επί σειρά ετών ως Γενικός Γραμματέας και Ταμίας της ΟΣΦΕ

Παράλληλα είχε αναπτύξει κοινωνική δράση μετέχοντας και στηρίζοντας ενεργά και ανιδιοτελώς το έργο των «Φαρμακοποιών του κόσμου».

«Ο θάνατός του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο φαρμακευτικό κλάδο», αναφέρει το Δ.Σ. του ΠΦΣ εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ θα καταθέσει στη μνήμη του, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπική οργάνωση που θα υποδείξει η οικογένεια και θα δημοσιεύσει σχετική ανακοίνωση στον τοπικό τύπο του Νομού Κοζάνης.

Το Δ.Σ. του Φ.Σ. Κοζάνης αποχαιρετά τον πρόεδρό του αναφέροντας ότι υπήρξε «μια εμβληματική μορφή με ήθος και αρχές που στάθηκε σε όλους μας πατέρας, φίλος, αδελφός και προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην κοινωνία. Η φαρμακευτική οικογένεια είναι από σήμερα φτωχότερη».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι σχετικές θέσεις για τα οφέλη τους από το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ
Προτείνουν ενέργειες εκπαιδευτικού & κοινωνικού χαρακτήρα






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο