Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΟΦΕΤ & V GROUP: Παράκτιος και υποβρύχιος εθελοντικός καθαρισμός

8/9/2022 4:50:58 πμ
Στο νησί της Δήλου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το νησί της Δήλου επέλεξε για δεύτερη χρονιά ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τις εταιρείες UNI-PHARMA & InterMed, για την ανάπτυξη της εθελοντικής δράσης παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022. 

Φέτος συνεργάστηκε με τον Όμιλο εταιρειών V GROUP, υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου και την υποστήριξη του Λιμεναρχείου Μυκόνου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων. Οι δυναμικές εθελοντικές ομάδες των Ομίλων, κοινά ασπαζόμενες τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της περιβαλλοντικής προστασίας, καθάρισαν από απόβλητα παραλίες του νησιού, ενώ έμπειρες ομάδες δυτών επιδόθηκαν στη συλλογή και απομάκρυνση αποβλήτων από το βυθό. Τα συλλεχθέντα απόβλητα των δύο καθαρισμών συγκεντρώθηκαν σε ειδικές συσκευασίες μεταφοράς και οδηγήθηκαν για διαχείριση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου V GROUP.

Η Σμαραγδή Ταλάκη, Head of HR και CSR του Ομίλου ΟΦΕΤ, δήλωσε: «Η συνεργασία είναι βασικός πυλώνας για τη βιώσιμη ανάπτυξη και η χαρά είναι μεγαλύτερη όταν σε τέτοιες εθελοντικές δράσεις συνδράμουμε με εταιρείες όπως ο Όμιλος V Group. Στη UNI-PHARMA και InterMed είμαστε όλοι δεσμευμένοι να υπηρετούμε την υγεία με πάθος, δημιουργικότητα και ηθική και θέτουμε την ανθρώπινη ζωή σε πρώτη προτεραιότητα. Αναζητάμε συνεχώς καινοτόμες λύσεις ιατρικής φροντίδας, συνεισφέρουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και εργαζόμαστε σκληρά για την πρόληψη και θεραπεία ασθενειών του σύγχρονου ανθρώπου. Παράλληλα είμαστε υπερήφανοι για τις διαρκείς και άοκνες δράσεις μας που κατευθύνονται στη στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας, της επιστήμης, της νέας γενιάς αλλά και του περιβάλλοντος».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών