Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΟΦΕΤ: Ανακοίνωσε συνεργασίες αιχμής με το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας

1/6/2022 11:55:32 μμ
Mε κοινό στόχο την προαγωγή της εφαρμοσμένης έρευνας και της καινοτομίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Συνεργασίες αιχμής, με δύο κορυφαία Ινστιτούτα της χώρας, και ειδικότερα το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας στην Κρήτη και το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας στα Ιωάννινα (τα οποία βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας) σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος στον τομέα της βιοτεχνολογίας, ανακοίνωσε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ).
  
Ήδη, η πρόεδρος του Ομίλου, φαρμακοποιός MSc, μέλος ΔΣ του ΣΕΒ και πρόεδρος του UN Global Compact Network Hellas Ιουλία Τσέτη, συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Αθανάσιο Αρχοντίκη, επισκέφθηκε στις 27 Μαΐου 2022 το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η κυρία Τσέτη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, Καθηγητή Δρ Νεκτάριο Ταβερναράκη, τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας, Καθηγητή Δρ. Γιάννη Βόντα, τον Διευθυντή του Δικτύου Διάχυσης Τεχνολογίας "Πράξη", Παναγιώτη Καρνιούρα και τον Διευθυντή του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης, Δρ. Γεώργιο Παπαμιχαήλ. 

Η Ι. Τσέτη εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ανάπτυξη των νέων συνεργασιών με τα δύο Ινστιτούτα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας θα έχει αμοιβαία οφέλη τόσο για το ίδιο το ΙΤΕ όσο και για τον ΟΦΕΤ, με κοινό στόχο την προαγωγή της εφαρμοσμένης έρευνας και της καινοτομίας, η οποία θα προέρχεται αμιγώς από ερευνητικά Ινστιτούτα με έδρα την Ελληνική περιφέρεια.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για μελέτες με θέμα τη φαρμακευτική πρακτική






Σχετικά άρθρα

KANNABIO: «Θεραπευτικές εφαρμογές των κανναβινοειδών»
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Εντυπωσιακή η παρουσία της FITO στο Hellas Pharm 2024
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας