Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Απ. Βαλτάς: «Έχετε μπερδέψει την υπηρεσία με τη λιανική πώληση»
Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΦΣ για τα rapid test στο 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1% σημείωσε το 2020 ο αριθμός των φαρμακείων στη χώρα
Λειτουργήσαν 99 φαρμακεία επιπλέον
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για τον εμβολιασμό COVID-19
Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία MSD

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ στη μάχη κατά του COVID-19

24/3/2020 4:09:55 μμ
Ανταποκρίνεται με όλες τις δυνάμεις του στην αύξηση της ζήτησης για μάσκες και αντισηπτικά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνεχίζει εντατικά τη δική του μάχη για την υποστήριξη του αγώνα που δίνουν οι φαρμακοποιοί-μέλη του, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις του στη διαχείριση της κρίσης που προκαλεί ο Covid-19, ώστε να βγει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη η ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνει ότι αναζητά και προμηθεύει συνεχώς τα φαρμακεία με τα κρίσιμα υγειονομικά προϊόντα που χρειάζονται –όπως μάσκες, αντισηπτικά κ.λπ.– αλλά και με τα φάρμακα που χρειάζονται οι ασθενείς. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν, διασφαλίζοντας πληρότητα στα επίμαχα σκευάσματα –όπως παρακεταμόλης κ.λπ.– και εφοδιάζει συνεχώς με νέες παραδόσεις, αυξάνοντας τις παραγγελίες στους προμηθευτές κατά 50%, προκειμένου να έχει πληρότητα αποθεμάτων.

Την Παρασκευή διένειμε για πολλοστή φορά μάσκες με μια νέα παρτίδα, ενώ αυτήν την εβδομάδα θα διαθέσει άλλη μια νέα παραλαβή και θα συνεχίζει μόλις παραλάβει νέες ποσότητες.

Ενδεικτικά αναφέρει ότι κατά τη φετινή περίοδο διέθεσε 870.000 μάσκες, όταν κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο είχαν καταναλωθεί μόλις 150.000 τεμάχια. Αντίστοιχη ήταν η διάθεση των αντισηπτικών, των οποίων η διανομή αυξήθηκε εκρηκτικά κατά 1.000% σε σύγκριση με την περσινή περίοδο.

«Οι 200 εργαζόμενοι του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ μάχονται με αυταπάρνηση για να καλύψουν και να παραδώσουν έγκαιρα τις αυξημένες παραγγελίες των φαρμακείων μας. Συναισθανόμενοι τις μεγάλες ανάγκες των φαρμακοποιών μας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας ότι ο αγώνας μας για διαρκή αναζήτηση αποθεμάτων αναλωσίμων σε όλο τον πλανήτη είναι καθημερινός και εντατικός», αναφέρει ο Συνεταιρισμός στην ανακοίνωσή του.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από 30 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου


Σχετικά άρθρα

Novartis: Εξαγόρασε την Arctos Medical
Και επεκτείνει το portfolio της με θεραπείες οπτογενετικής
DEMO ABEE: Πλατινιένο, Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2021
Η εταιρεία βραβεύτηκε για την προσφορά της