Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν


Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ στη μάχη κατά του COVID-19

24/3/2020 4:09:55 μμ
Ανταποκρίνεται με όλες τις δυνάμεις του στην αύξηση της ζήτησης για μάσκες και αντισηπτικά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνεχίζει εντατικά τη δική του μάχη για την υποστήριξη του αγώνα που δίνουν οι φαρμακοποιοί-μέλη του, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις του στη διαχείριση της κρίσης που προκαλεί ο Covid-19, ώστε να βγει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη η ελληνική κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνει ότι αναζητά και προμηθεύει συνεχώς τα φαρμακεία με τα κρίσιμα υγειονομικά προϊόντα που χρειάζονται –όπως μάσκες, αντισηπτικά κ.λπ.– αλλά και με τα φάρμακα που χρειάζονται οι ασθενείς. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν, διασφαλίζοντας πληρότητα στα επίμαχα σκευάσματα –όπως παρακεταμόλης κ.λπ.– και εφοδιάζει συνεχώς με νέες παραδόσεις, αυξάνοντας τις παραγγελίες στους προμηθευτές κατά 50%, προκειμένου να έχει πληρότητα αποθεμάτων.

Την Παρασκευή διένειμε για πολλοστή φορά μάσκες με μια νέα παρτίδα, ενώ αυτήν την εβδομάδα θα διαθέσει άλλη μια νέα παραλαβή και θα συνεχίζει μόλις παραλάβει νέες ποσότητες.

Ενδεικτικά αναφέρει ότι κατά τη φετινή περίοδο διέθεσε 870.000 μάσκες, όταν κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο είχαν καταναλωθεί μόλις 150.000 τεμάχια. Αντίστοιχη ήταν η διάθεση των αντισηπτικών, των οποίων η διανομή αυξήθηκε εκρηκτικά κατά 1.000% σε σύγκριση με την περσινή περίοδο.

«Οι 200 εργαζόμενοι του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ μάχονται με αυταπάρνηση για να καλύψουν και να παραδώσουν έγκαιρα τις αυξημένες παραγγελίες των φαρμακείων μας. Συναισθανόμενοι τις μεγάλες ανάγκες των φαρμακοποιών μας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας ότι ο αγώνας μας για διαρκή αναζήτηση αποθεμάτων αναλωσίμων σε όλο τον πλανήτη είναι καθημερινός και εντατικός», αναφέρει ο Συνεταιρισμός στην ανακοίνωσή του.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

1η Αυγούστου 1980 - 1η Αυγούστου 2020
Ήδη 100 κιλά ιατροφαρμακευτικού υλικού έχουν παραδοθεί σε νησιά


Σχετικά άρθρα

ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΦΑΣΥΝ: 40 χρόνια δημιουργίας και πρωτοπορίας
1η Αυγούστου 1980 - 1η Αυγούστου 2020
Οργή για τις φήμες ότι η Moderna κοστολογεί έως 30 δολ. τη δόση του εμβολίου COVID-19
Οι στρατηγικές τιμολόγησης των άλλων εταιρειών
FITO+: Οι μεγάλες προκλήσεις της επόμενης χρονιάς τα νέα καλλυντικά προϊόντα και η εξαγωγική δραστηριότητα
Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου Χρήστου Φαρμάκη, στη Βάσω Καλυβιώτη
H PAUL HARTMANN στη 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Στο περίπτερο 13 | Stand:B01