Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέαΟ Όμιλος Σαράντη συμμετέχει στα "Best in Pharmacy Awards"

18/6/2020 2:37:17 μμ
Σύμφωνα με τη Δέσποινα Σαμουλαδά ο θεσμός των βραβείων αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για όσους εργάζονται στην ανάπτυξη προϊόντων φαρμακείου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για την αξία του θεσμού των βραβείων «Best in Pharmacy» μίλησε στο f.daily η Δέσποινα Σαμουλαδά, Marketing Manager Health & Care Division του Ομίλου Σαράντη, σημειώνοντας πως:

«ο θεσμός των βραβείων "Best in Pharmacy" είναι σημαντικός γιατί αποτελεί, για όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για τα προϊόντα, την καλύτερη επιβράβευση για τη συστηματική δουλειά που γίνεται στους τομείς ανάπτυξης προϊόντων, προώθησης από την ομάδα Πωλήσεων και ενεργειών Μάρκετινγκ. Επιπλέον, για τους αγοραστές-καταναλωτές μας, η βράβευση αναδεικνύει την ανταγωνιστικότητα των μαρκών μας και παρέχει εμπιστοσύνη για την ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών στο χώρο του φαρμακείου».

Η Δέσποινα Σαμουλαδά εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και παράλληλα ελπίζει να υπάρχουν πάντα εξελίξεις στο κλάδο της.

Σημειώνεται, πως το 2019 ο Όμιλος Σαράντη βραβεύτηκε με το βραβείο GOLD για την καλύτερη καμπάνια μάρκετινγκ προϊόντος φαρμακείου σε ψηφιακά μέσα & σε κινητά για το promotion του Bio Oil που πραγματοποίησε με την Generation Y. Επιπλέον, απέσπασε το βραβείο BRONZE για τον καλύτερο σχεδιασμό συσκευασίας προϊόντος φαρμακείου για τα συμπληρώματα διατροφής Lanes - THE ACTIVE Club με συστατικά υψηλής τεχνολογίας και αποδεδειγμένη δράση.

BEST IN PHARMACY AWARDS:
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Boussias Communications και o Φαρμακευτικός Κόσμος τονίζουν πως κατΆ εξαίρεση ειδικά για φέτος, η κριτική επιτροπή θα υποδεχτεί υποψηφιότητες για προϊόντα και ενέργειες προώθησης των προϊόντων που συντελέστηκαν μέχρι και τις 31 Μαΐου 2020 και αφορούν τη νόσο Covid-19. Αυτές οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν και θα βραβευτούν ξεχωριστά από τις υπόλοιπες. Εκμεταλλευτείτε μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης των καλών πρακτικών της εταιρείας σας και ανάδειξής τους στο ευρύ κοινό! Δηλώστε συμμετοχή έως τις 24 Ιουνίου πατώντας εδώ.Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η πρόεδρος του PhRMA Innovation Forum πιστεύει σε ένα καινοτόμο και μοντέρνο μοντέλο
Για τη θεραπεία του συνδρόμου Angelman στην Ευρώπη


Σχετικά άρθρα

ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΦΑΣΥΝ: 40 χρόνια δημιουργίας και πρωτοπορίας
1η Αυγούστου 1980 - 1η Αυγούστου 2020
Οργή για τις φήμες ότι η Moderna κοστολογεί έως 30 δολ. τη δόση του εμβολίου COVID-19
Οι στρατηγικές τιμολόγησης των άλλων εταιρειών
FITO+: Οι μεγάλες προκλήσεις της επόμενης χρονιάς τα νέα καλλυντικά προϊόντα και η εξαγωγική δραστηριότητα
Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου Χρήστου Φαρμάκη, στη Βάσω Καλυβιώτη
H PAUL HARTMANN στη 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Στο περίπτερο 13 | Stand:B01