Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Απ. Βαλτάς: «Έχετε μπερδέψει την υπηρεσία με τη λιανική πώληση»
Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΦΣ για τα rapid test στο 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1% σημείωσε το 2020 ο αριθμός των φαρμακείων στη χώρα
Λειτουργήσαν 99 φαρμακεία επιπλέον
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για τον εμβολιασμό COVID-19
Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία MSD

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ φροντίζει για την ασφάλεια των εργαζομένων του

26/3/2020 1:30:21 μμ
Έχει έτοιμο επιχειρησιακό πλάνο, το οποίο ενεργοποιεί σταδιακά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στην εποχή της πανδημίας που όλοι βιώνουμε, ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ με υψηλό αίσθημα εταιρικής ευθύνης και αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποί του αποτελούν το οξυγόνο για την επιβίωσή του, έδρασε άμεσα και έγκαιρα. Προχώρησε στη λήψη και εφαρμογή προληπτικών μέτρων για την προστασία των εργαζομένων του, φροντίζοντας να διασφαλίσει, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν, την εξυπηρέτηση των φαρμακείων του.

Με την ανακοίνωση του πρώτου κιόλας κρούσματος κορονοϊού COVID-19 στην Ελλάδα, μοιράστηκαν σε όλους τους χώρους εργασίας αντισηπτικά, απολυμαντικά σπρέι και ενημερωτικά φυλλάδια. Στους οδηγούς χορηγήθηκαν μάσκες και γάντια.

'Αμεσα ξεκίνησε –και επαναλαμβάνεται κάθε 15 ημέρες– απολύμανση όλων των μονάδων με εκνέφωμα χειρουργικών θαλάμων.
Οι επισκέψεις των εξωτερικών συνεργατών περιορίστηκαν στις απολύτως απαραίτητες. Όσοι αναγκαστικά συνεχίζουν να εισέρχονται στις εγκαταστάσεις του ομίλου απαραιτήτως φορούν μάσκα που τους παρέχει ο όμιλος και απολυμαίνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό κατά την είσοδό τους.

Το τμήμα πωλήσεων του ομίλου αποσύρθηκε από την αγορά σταματώντας τις επισκέψεις στα φαρμακεία, συμβάλλοντας έτσι στη διευκόλυνση των φαρμακοποιών να επιτελέσουν το έργο τους προς το κοινό τους.

Τέλος αξιοποιήθηκε η τεχνολογία και υιοθετήθηκε η εξ αποστάσεως εργασία, όπου αυτό ήταν εφικτό, ενώ οι εργαζόμενοι που έμειναν στις εγκαταστάσεις τοποθετήθηκαν σε απόσταση ο ένας από τον άλλο, με σαφή οδηγία να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους εντός της εταιρείας. Την τεχνολογία αξιοποίησαν και τα μέλη του Δ.Σ. του ομίλου πραγματοποιώντας τις συνεδριάσεις τους μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σε κάθε περίπτωση ο όμιλος έχει έτοιμο επιχειρησιακό πλάνο, το οποίο ενεργοποιεί σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης.

Οι άνθρωποι του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ αποτελούν την κινητήριο δύναμη για τη μακρόχρονη επιτυχή πορεία του. Ενώνουν καθημερινά τις δυνάμεις τους και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν και τώρα με ατομική και συλλογική υπευθυνότητα.
ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Κωνσταντινουπόλεως 3
Περιστέρι, 12132
www.prosyfape.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία MSD
Η αξιολόγηση περιστατικών είναι σε εξέλιξη σύμφωνα με άρθρο στο Diabetes Care


Σχετικά άρθρα

Novartis: Εξαγόρασε την Arctos Medical
Και επεκτείνει το portfolio της με θεραπείες οπτογενετικής
DEMO ABEE: Πλατινιένο, Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2021
Η εταιρεία βραβεύτηκε για την προσφορά της