Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Απ. Βαλτάς: «Έχετε μπερδέψει την υπηρεσία με τη λιανική πώληση»
Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΦΣ για τα rapid test στο 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1% σημείωσε το 2020 ο αριθμός των φαρμακείων στη χώρα
Λειτουργήσαν 99 φαρμακεία επιπλέον
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για τον εμβολιασμό COVID-19
Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία MSD

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ στηρίζει τους ήρωες της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του κορονοϊού

28/4/2020 3:14:44 μμ
Προσφέροντας υγειονομικό υλικό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ είναι μία από τις εταιρείες που στηρίζει με τις δωρεές του διάφορες δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, που έπληξε όλο τον πλανήτη. Ενισχύει όσο το δυνατόν περισσότερο τον κοινωνικό ιστό, προσφέροντας στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό - τους καθημερινούς ήρωες της πρώτης γραμμής - πολύτιμο υγειονομικό υλικό, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Φαρμακευτικούς Συλλόγους.


Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ πρόσφερε υγειονομικό υλικό στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά, των Νοσοκομείων Κορίνθου, 'Aργους, Ναυπλίου και Σάμου, στα 10 Κέντρα Υγείας των αντίστοιχων περιοχών, καθώς και στο ΕΚΑΒ Κορίνθου. Ανταποκρίθηκε επιπλέον σε μια σειρά αιτημάτων από διάφορες Οργανώσεις όπως οι «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» για τις αποστολές τους στα Νοσοκομεία Κοζάνης, Ξάνθης και Μυτιλήνης, καθώς και σε αιτήματα δημόσιων φορέων και υπηρεσιών.


Τέλος, παρακολουθώντας τις αναπάντεχες εξελίξεις, παρέδωσε άμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς (ΕΚΑΒ, Γεν. Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας γιατρούς, νοσηλευτές, Αστυνομία, Πυροσβεστική) που βρίσκονται στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κρανίδι όλο το απαραίτητο προστατευτικό υλικό.


Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ δίνει το δικό του «παρών» σε αυτήν την κρίσιμη μάχη, παραμένοντας προσηλωμένος στις αρχές της προσφοράς και αλληλοβοήθειας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα καταβληθούν σε 36 ισόποσες δόσεις


Σχετικά άρθρα

Novartis: Εξαγόρασε την Arctos Medical
Και επεκτείνει το portfolio της με θεραπείες οπτογενετικής
DEMO ABEE: Πλατινιένο, Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2021
Η εταιρεία βραβεύτηκε για την προσφορά της