Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ «Πρωταγωνιστής» της ελληνικής οικονομίας

21/7/2022 2:00:03 πμ
Βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ιδιαίτερη περηφάνια και χαρά ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία «Πρωταγωνιστής Κλάδου – Φαρμακαποθήκες (Συνεταιρισμοί)» στο πλαίσιο της 7ης απονομής των βραβείων-θεσμού στο ελληνικό επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

Το βραβείο παρέλαβε η Αγγελική Μπελώνη, Μέλος Δ.Σ. του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ και μέλος Δ.Σ της ΟΣΦΕ, αφιερώνοντάς το σε όλη την οικογένεια του Ομίλου, φαρμακεία, εργαζομένους και διοίκηση. 

Ο θεσμός αυτός επιβραβεύει τις επιχειρήσεις εκείνες που πρωταγωνιστούν και καινοτομούν, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία. Οι βραβεύσεις βασίζονται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών. 'Αλλωστε, οι αριθμοί είναι αυτοί που αποτυπώνουν απόλυτα τη δυναμική και την αξία των «Πρωταγωνιστών». Στόχος του θεσμού είναι να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη των βιώσιμων εταιρειών, επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους και αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά τους στην οικονομία της χώρας μας.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 19/7 στο Golf Γλυφάδας και διοργανώθηκε από τη Direction Business Network.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Μια συμβολική προσφορά αγάπης, για εκείνους που εμπνέουν κάθε μέρα με τη φροντίδα τους






Σχετικά άρθρα

Supplement Awards 2025: Επιβραβεύουμε υπεύθυνα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του καταναλωτή
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
5ο Athens ESG Forum: Από το Όραμα στη Δράση – Ο Χάρτης της Βιώσιμης Μετάβασης
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις
ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Από την ομάδα της εταιρείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes»