Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο Ηλίας Κοντούδης ανέλαβε Head of Market Access στην Bayer Ελλάς

21/9/2020 5:12:13 μμ
Διαθέτει προϋπηρεσία από τις εταιρείες MSD Ελλάδος, Janssen, GSK και Eisai
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τον κομβικό ρόλο του επικεφαλής Μarket Access στον Τομέα Φαρμάκων της Bayer Ελλάς ανέλαβε από 1η Σεπτεμβρίου 2020 ο Ηλίας Κοντούδης.

Ο κ. Κοντούδης διαθέτει σημαντική κατάρτιση και προϋπηρεσία στον κλάδο, έχοντας διατελέσει υπεύθυνος Πολιτικής Υγείας και Εμβολίων της MSD Ελλάδος, ενώ ταυτόχρονα είχε αναλάβει σημαντικό ρόλο τόσο στη διαμόρφωση απόψεων φαρμακευτικής πολιτικής όσο και στο έργο της ομάδας εμβολίων του ΣΦΕΕ με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την αξία του εμβολιασμού μέσω εκστρατειών ενημέρωσης του κοινού.

Ο Ηλ. Κοντούδης ξεκίνησε την καριέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο τμήμα Global Health Outcomes της εταιρείας GSK, ενώ διετέλεσε στέλεχος των εταιρειών Janssen, GSK και Eisai σε Λονδίνο και Βρυξέλες, διατηρώντας θέσεις παγκόσμιας και εθνικής εμβέλειας στον τομέα του Market Access. Είχε την ευκαιρία να διασφαλίσει την πρόσβαση ασθενών σε διάφορες καινοτόμες θεραπείες, αλληλεπιδρώντας με μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας (NICE, HAS, GBA και άλλους).
Είναι δε απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διεθνή Πολιτική Υγείας και Οικονομικά της Υγείας από το London School of Economics.

Ο Andreas Pοllner, Διευθύνων Σύμβουλος της Bayer Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την ένταξη του Ηλία στην οικογένεια της Bayer Ελλάς, σε έναν κομβικό ρόλο για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης των ασθενών στις νέες θεραπείες. Καλωσορίζουμε τον Ηλία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του σε μια χρονική συγκυρία γεμάτη προκλήσεις». 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις