Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο Φαρμακευτικός Τομέας της BOUSSIAS στην Hellas Pharm 2022

13/4/2022 3:09:10 πμ
Δεκάδες επισκέπτες εκμεταλλεύτηκαν τις προσφορές της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο, πολύχρωμο και φωτεινό, περίπτερο στο χώρο του κλειστού γηπέδου Παλαιού Φαλήρου (Tae-Kwon-Do), συμμετείχε ο Φαρμακευτικός Τομέας της BOUSSIAS, στα πλαίσια της Hellas Pharm 2022. 

Στο περίπτερο 59 εκτέθηκαν όλα τα προϊόντα του Φαρμακευτικού Τομέα της BOUSSIAS, το περιοδικό «Φαρμακευτικός Κόσμος» στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή του, το ημερήσιο ηλεκτρονικό newsletter f-daily, η ιστοσελίδα f-kosmos.gr και τα ετήσια βραβεία της φαρμακευτικής αγοράς «Best in Pharmacy Awards».

Όμως ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την BOUSSIAS στην προβολή της ηλεκτρονικής data base για το φάρμακο και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας f-anazitisi και στο βιβλίο «Κερδοφόρο Φαρμακείο» του Marketing Expert Νίκου Καζάζη που πρόσφατα διακρίθηκε με το platinum βραβείο των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2022.

Στο περίπτερο 59, δεκάδες επισκέπτες, φαρμακοποιοί & βοηθοί φαρμακείου, επαναβεβαίωσαν τη στενή προσωπική τους σχέση με την καθημερινή (f-daily, f-kosmos.gr) αλλά και διμηνιαία («Φαρμακευτικός Κόσμος») ειδησεογραφία, ενημέρωση και κατάθεση άποψης που τους παρέχει η BOUSSIAS. Κυρίως εκμεταλλεύτηκαν αθρόα τις προσφορές της εταιρείας, γινόμενοι συνδρομητές στην πρωτοποριακή εφαρμογή της f-anazitisi και προμηθευόμενοι το βιβλίο-εργαλείο για το φαρμακείο «Κερδοφόρο Φαρμακείο». Γεγονός που επισφράγισε την εξαιρετικά επιτυχή συμμετοχή του Φαρμακευτικού Τομέα της BOUSSIAS στην Hellas Pharm 2022 και άφησε υποσχέσεις για την ενεργό συμμετοχή της και στις επόμενες συνεδριακές και εκθεσιακές εκδηλώσεις της φαρμακευτικής αγοράς.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν