Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο Fabrizio Bocchetti νέος Γενικός Διευθυντής, Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck για Ελλάδα και Κύπρο

2/4/2025 4:39:34 μμ
Φέρνει μαζί του πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Merck ανακοινώνει ότι ο Fabrizio Bocchetti αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή, Πρόεδρου ΔΣ και Διευθύνοντος Συμβούλου της Merck για την Ελλάδα και την Κύπρο, με ισχύ από 1η Απριλίου 2025.


Ο Fabrizio Bocchetti φέρνει μαζί του πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει αποκτήσει σημαντική γνώση της φαρμακευτικής αγοράς και των βιοεπιστημών, καθώς και εκτενή γνωση σε προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων επιχειρηματικών μονάδων. Ο Fabrizio είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανολογία και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).


«Αυτή η ευκαιρία σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην καριέρα μου, και ανυπομονώ να συμβάλω στην αποστολή μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας στις κοινότητες που υπηρετούμε. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με την ταλαντούχα ομάδα μας στην Ελλάδα, για να προωθήσουμε την ανάπτυξη και να προσφέρουμε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στην ιατρική κοινότητα και στους ασθενείς», επισήμανε ο Fabrizio στην πρώτη του δήλωση.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το 40% αυτών επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα με επαγγελματία υγείας
Η top δεκάδα αλλά και οι μεγάλες μειώσεις στους προϋπολογισμούς






Σχετικά άρθρα

Σπάνε ρεκόρ τα ωμέγα-3
Προβλέπεται να διπλασιαστούν οι πωλήσεις τους τα επόμενα 5 χρόνια
The Most Sustainable Companies in Greece 2026
Οι 57 επιχειρήσεις που ηγούνται της Βιώσιμης Ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα
Novo Nordisk: Το χάπι σεμαγλουτίδης έλαβε έγκριση στην Ε.Ε.
Θα κυκλοφορήσει πιθανότατα εντός του 2026
Sobi: Στην πρώτη θέση της διεθνούς αξιολόγησης PatientView
Για τις αιμορραγικές διαταραχές