Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Ο εμπορικός διευθυντής της φαρμακαποθήκης Απόστολος Παπανικολόπουλος Α.Ε. Παναγιώτης Τσιαρές στο Nova Sport Fm

25/4/2013 12:42:24 μμ
«Ο καταναλωτής που απευθύνεται στο φαρμακείο είναι κατοχυρωμένος για την ποιότητα όσων θα αγοράσει»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος




Ο Παναγιώτης Τσιαρές μίλησε στο Nova Sport Fm για το travel kit οδοντικής φροντίδας της Silver Care, σειράς που κατ' αποκλειστικότητα εισάγει η φαρμακαποθήκη Απόστολος Παπανικολόπουλος Α.Ε., αξιοποιώντας παράλληλα την ευκαιρία για να επισημάνει την ιδιαίτερη αξία του φαρμακείου σε σχέση με έναν οποιοδήποτε χώρο λιανικής πώλησης.


Μιλώντας για τις οδοντόβουρτσες Silver Care ο κ. Τσιαρές αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα οφέλη που προσφέρουν για τη στοματική υγιεινή, καθώς στην κατασκευή τους περιλαμβάνεται ασήμι, αξιοποιώντας έτσι «την ικανότητα του ιόντος του αργύρου να μην επιτρέπει την ανάπτυξη των βακτηριδίων όταν έρχεται σε επαφή με το νερό».


Ο κ. Τσιαρές δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο καταναλωτής που επιθυμεί να προμηθευτεί προϊόντα στοματικής υγιεινής είναι σκόπιμο να απευθυνθεί στο φαρμακείο: «Αυτή είναι η φιλοσοφία μας σαν εταιρεία. Το φαρμακείο είναι ένας χώρος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, οι φαρμακοποιοί είναι ενημερωμένοι, ξέρουν να πληροφορήσουν σωστά τον καταναλωτή, τι πρέπει να χρησιμοποιήσει, πώς να χρησιμοποιήσει το στοματικό διάλυμα, το νήμα, όλα τα προϊόντα που αφορούν τη στοματική υγιεινή, και όχι μόνο».


Στο ίδιο κλίμα, με αφορμή το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των αποσπώμενων κεφαλών, μιας σημαντικής καινοτομίας που χαρακτηρίζει τις οδοντόβουρτσες Silver Care, ο Παναγιώτης Τσιαρές συνέχισε λέγοντας ότι «Ο καταναλωτής στα φαρμακεία θα βρει προϊόντα πολλές φορές πολύ πιο οικονομικά. […] Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο δαπανώντας 9€ για να αγοράσει μια οδοντόβουρτσα με ανταλλακτικό και δυο επιπλέον ανταλλακτικά».

 

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για ακρογωνιαίο λίθο μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας, σύμφωνα με την Ευρ. Επιτροπή






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη