Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ο Θεόδωρος Τρύφων εκλέχθηκε στο ΔΣ του ΣΕΒ

17/6/2022 2:19:42 πμ
«Στόχος μας η βιομηχανία να φθάσει στο 15% του ΑΕΠ την επόμενη οκταετία»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με το βασικό μήνυμα «Μαζί ανοίγουμε δρόμους» ξεκίνησε την Τετάρτη 15 Ιουνίου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη στο Δ.Σ. του ΣΕΒ.

Την εγχώρια βιομηχανία φαρμάκου εκπροσωπεί εκ νέου στο Δ.Σ. ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Θεόδωρος Τρύφων. Η προώθηση των αναπτυξιακών αιτημάτων του κλάδου, η υλοποίηση του δυναμικού επενδυτικού πλάνου, η διαμόρφωση μιας ολιστικής φιλοεπενδυτικής πολιτικής και η άρση των επενδυτικών αντικινήτρων για τη φαρμακοβιομηχανία βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του Θ. Τρύφων.

Ο ίδιος δίνοντας το στίγμα της θητείας του δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που εκλέχθηκα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ. Οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι βιομηχανίες και οι επιχειρήσεις της χώρας μας είναι σημαντικές, εξαιτίας της μεγάλης αβεβαιότητας στις αγορές και του αυξανόμενου πληθωρισμού. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεπάγεται η κρίση που έχει ξεσπάσει και η ανάγκη προσαρμογής στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την πράσινη μετάβαση αποτελούν βασικές προτεραιότητες. Παράλληλα, η ορθή αξιοποίηση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης προς όφελος της ελληνικής παραγωγής οδηγεί σε σταθερούς και βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης. Ο δρόμος για την ανάπτυξη της οικονομίας περνά μέσα από την ελληνική βιομηχανία και παραγωγή. Παράγουμε ως χώρα για να μειωθεί το δυσθεώρητο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Στόχος μας είναι η βιομηχανία να φθάσει στο 15% του ΑΕΠ την επόμενη οκταετία».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
Έκρηξη επενδύσεων και νέων εργοστασίων των φαρμακευτικών εταιρειών στην περιοχή






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος