
Με πολυπληθή συμμετοχή δρομέων, η ομάδα της Novo Nordisk Hellas, «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes», συμμετείχε την Κυριακή 27 Απριλίου 2025 στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας.
Συνεπείς στη δέσμευση για ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από την πρόληψη και τη διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη, περισσότεροι από 120 δρομείς, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι της εταιρείας, εντάχθηκαν στις διαδρομές του Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου Αγώνα. Φέτος μάλιστα η ομάδα της Novo Nordisk Hellas βραβεύτηκε ως η πολυπληθέστερη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου 5 χλμ.
Ο Γενικός Διευθυντής της Novo Nordisk Hellas, Ολύμπιος Παπαδημητρίου, δήλωσε: «Η φυσική άσκηση, σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και ασφαλώς συστηματική ιατρική παρακολούθηση, λειτουργεί καθοριστικά για τη ρύθμιση της νόσου και τη μείωση του αντικτύπου της στο κοινωνικό σύνολο και στο εθνικό σύστημα Υγείας».
Η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Hellas, Μαίρη Καραγεώργου, ανέφερε: «Με την ομάδα μας Run to Change Diabetes εδώ και χρόνια δίνουμε ένα συνεπές και δυναμικό παρών σε δρομικούς αγώνες που εμπνέουν, ενδυναμώνουν και ευαισθητοποιούν γύρω από τη σοβαρή αλλά διαχειρίσιμη χρόνια νόσο του σακχαρώδη διαβήτη».