Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novo Nordisk Hellas: Συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

22/3/2022 1:32:14 πμ
Μέσω της ομάδας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την Κυριακή 20 Μαρτίου, η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το Διαβήτη / Run to Change Diabetes», με περισσότερους από 120 δρομείς, συμμετείχε σε όλες τις διαδρομές του Ημιμαραθωνίου Δρόμου 21 χλμ. και του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ., τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου Covid-19. 


Στην ομάδα συμμετείχαν εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Ολύμπιο Παπαδημητρίου, η Γερμανική Σχολή Αθηνών (Deutsche Schule Athen), η Πανελλήνια Ομοσπονδία για το Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.), η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.), αθλητές με σακχαρώδη διαβήτη, επαγγελματίες αθλητές στίβου, δρομείς μεγάλων αποστάσεων, δημοσιογράφοι του χώρου της υγείας καθώς και φίλοι της ομάδας. 


Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Ολύμπιος Παπαδημητρίου δήλωσε: «Η συμμετοχή της ομάδας μας προκύπτει από την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το γενικό πληθυσμό της χώρας για το Σακχαρώδη Διαβήτη και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα ότι η πρόληψη και η ρύθμισή του είναι δυνατό να επιτευχθούν με 3 επιλογές: 1. αξιολογώντας τον κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη από μια απλή εξέταση 2. υιοθετώντας την υγιεινή διατροφή και 3. εντάσσοντας στην καθημερινότητά μας την άσκηση».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών