Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Novo Nordisk Hellas: Νέο εταιρικό site

19/10/2021 4:15:22 μμ
Το www.novonordisk.gr αποκτά ανανεωμένο ψηφιακό περιβάλλον
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Novo Nordisk Hellas, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της, εγκαινιάζει το νέο εταιρικό της ιστότοπο: www.novonordisk.gr 

Ο επισκέπτης, χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα ηλεκτρονική διεύθυνση του εταιρικού ιστότοπου www.novonordisk.gr, έχει πλέον τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον, εναρμονισμένο με τα τελευταία πρότυπα της μητρικής εταιρείας, έχοντας τη δυνατότητα να αναζητήσει πληροφορίες για τη Novo Nordisk και τις θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται, τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο νέο εταιρικό ιστότοπο της Novo Nordisk Hellas, αναρτώνται διαρκώς νέες θέσεις εργασίας σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο οι ενδιαφερόμενοι να έχουν άμεση πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην εταιρεία.

Παράλληλα, ο επισκέπτης του ιστότοπου έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την περιβαλλοντική στρατηγική και δράση της εταιρείας Novo Nordisk (πρόγραμμα Circular for Zero), για το κοινωνικό έργο της ανά την υφήλιο, καθώς και να διαβάσει τα τελευταία νέα της Novo Nordisk Hellas αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στην καταπολέμηση των νόσων του σακχαρώδη διαβήτη, της παχυσαρκίας, της αιμορροφιλίας και των αναπτυξιακών διαταραχών.

Επισκεφθείτε σήμερα τον ιστότοπο www.novonordisk.gr και μείνετε συντονισμένοι. «Οδηγούμε την αλλαγή για να νικήσουμε το σακχαρώδη διαβήτη και άλλα σοβαρά χρόνια νοσήματα».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

9/5/2024 10:34:31 μμΝέα εποχή ΜΑΜ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg






Σχετικά άρθρα

Νέα εποχή ΜΑΜ
9/5/2024 10:34:31 μμΝέα εποχή ΜΑΜ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον
Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους