Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novartis Hellas: Στην πρώτη δεκάδα για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

25/4/2013 8:24:33 πμ
Η τελική κατάταξη έγινε με γνώμονα τις ανώνυμες απαντήσεις των εργαζομένων, οι οποίοι αξιολόγησαν την πολιτική διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού των εταιρειών τους.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo




Σημαντική θέση στην πρώτη δεκάδα των μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα κατέκτησε η φαρμακευτική εταιρεία Novartis Hellas, για το άριστο εργασιακό της περιβάλλον.

Η σημαντική αυτή διάκριση δόθηκε στην εταιρεία Novartis στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Best Workplaces, που διοργάνωσε, για 11η συνεχή χρονιά, το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School.

 

Η τελική κατάταξη των μεγάλων επιχειρήσεων (απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζόμενους) έγινε με γνώμονα τις ανώνυμες απαντήσεις των εργαζομένων, οι οποίοι αξιολόγησαν την πολιτική διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού των εταιρειών τους, μέσω του ερωτηματολογίου TrustIndex©, καθώς και τις απαντήσεις της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων αναφορικά με τις πρακτικές Διοίκησης Προσωπικού στα δύο ερωτηματολόγια CultureAudit©.

 

Η βράβευση των εταιρειών που έχουν το «καλύτερο εργασιακό περιβάλλον» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου.


«Στη Novartis, αποτελούμε όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα γι' αυτό και στηριχτήκαμε στο γεγονός ότι "κάθε γνώμη μετράει” και επίσης έχουμε τη θέληση να πετύχουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή της εγχώριας και παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς», δήλωσε ο κος Georg Schroeckenfuchs, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Novartis Hellas.

 

«Κριτήρια επιλογής για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον ήταν η αξιοπιστία της διοίκησης της εταιρείας, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους, το αίσθημα δικαιοσύνης μέσα στην εταιρεία και η υπερηφάνεια που νοιώθουν οι εργαζόμενοι», πρόσθεσε ο κος Γεώργιος Γκόλιας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Novartis Hellas.


Η έρευνα Best Workplaces 2013 πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2012 και η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε το Φεβρουάριο του 2013. Συνολικά συμμετείχαν 51 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 36.498 εργαζόμενους. Από αυτούς μέρος στην έρευνα έλαβαν 13.159 εργαζόμενοι.



Η νικήτρια ομάδα της Novartis Hellas

 


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μέσω της νέας καμπάνιας για τη σειρά Doctor’s Formulas Emino
Εντάχθηκε στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2026






Σχετικά άρθρα

ΣΦΕΕ: Πενταπλάσιο το όφελος από τις επενδύσεις στη φαρμακευτική καινοτομία
Σύμφωνα με τη μελέτη του Ινστιτούτου WifOR
Όμιλος Τσέτη: Η ΑΙ μετασχηματίζει τη φαρμακευτική καινοτομία
Εισήγηση του Σπ. Κίντζιου στο Health Nexus Forum 2026
Menarini Hellas: Επενδύει στην αυτοφροντίδα των γυναικών στην εμμηνόπαυση
Μέσω της νέας καμπάνιας για τη σειρά Doctor’s Formulas Emino
ΕLPEN: Ο 5ος πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα για το 2026
Σύμφωνα με την έρευνα Randstad Employer Brand