Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέος Country Manager της Angelini Pharma Hellas o Jannis Gabriele

5/5/2022 4:13:52 πμ
Αναλαμβάνει τη θέση για την Angelini Pharma Ελλάδας & Βουλγαρίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Νέος Country Manager της Angelini Pharma Hellas είναι πλέον ο Jannis Gabriele, ο οποίος ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντα του από την 1η Απριλίου του 2022. Συγκεκριμένα, κατέχει τη θέση του Country Manager της Angelini Pharma Ελλάδας & Βουλγαρίας, έχοντας ως έδρα την Αθήνα. 

Ο ίδιος δήλωσε: «Εντάσσομαι στην Angelini Pharma Hellas μετά από πολυετή εμπειρία στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια και είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της Angelini Pharma στο απαιτητικό περιβάλλον της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Στην Angelini Pharma, επικεντρώνουμε την προσοχή μας πρωτίστως στην ψυχική υγεία και τη φροντίδα των καταναλωτών και συμβάλλουμε στην παροχή καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων σε αυτές τις θεραπευτικές κατηγορίες, στους Έλληνες επαγγελματίες υγείας, στα φαρμακεία και στους ασθενείς». 

Ο Jannis Gabriele διαθέτει πολυετή εμπειρία, άνω των 17 ετών, στο φαρμακευτικό κλάδο, ενώ εντάχθηκε στην Angelini Pharma το 2015 όπου κατείχε θέσεις ευθύνης στην Angelini Pharma Ρωσίας και Angelini Pharma Ρουμανίας. Νωρίτερα εργάστηκε στη CSC Pharmaceuticals και τη Hilti Group και διαθέτει τίτλο σπουδών στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Bocconi, στην Ιταλία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της νόσου η ITF Hellas ενημερώνει για το σκεύασμα της υδροχλωρικής απομορφίνης






Σχετικά άρθρα

KANNABIO: «Θεραπευτικές εφαρμογές των κανναβινοειδών»
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Εντυπωσιακή η παρουσία της FITO στο Hellas Pharm 2024
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας