Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέο site συνεδρίων και βραβείων λανσάρει η BOUSSIAS

16/3/2022 11:23:59 μμ
Όλες οι διοργανώσεις με μια ματιά στο events.boussias.com
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της με την επιχειρηματική κοινότητα και με σκοπό να προσφέρει ένα χρήσιμο εργαλείο στα στελέχη διαφόρων κλάδων, η εταιρεία Boussias λανσάρει το νέο site: events.boussias.com.

Στο νέο ιστότοπο βρίσκεται συγκεντρωμένη εύληπτα και χρηστικά όλη η πληροφορία για τις περισσότερες από 160 διοργανώσεις συνεδρίων και βραβείων που η εταιρεία προσφέρει στην αγορά σε ετήσια βάση. Οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν τις διοργανώσεις που τους ταιριάζουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, να ενημερωθούν για το αντικείμενο και το περιεχόμενο κάθε διοργάνωσης και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα events της επιλογής τους στο ημερολόγιό τους.  


Η Boussias είναι Οργανισμός Επικοινωνίας με 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή και ευρεία αποδοχή. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει διοργανώσει περισσότερες από 400 εκδηλώσεις, με την συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από όλο τον κόσμο και υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην χώρα μας.

Από το 2010 δραστηριοποιείται και στο χώρο των επιχειρηματικών βραβείων, με την συμμετοχή κλαδικών φορέων, πανεπιστημιακών και διεθνώς αναγνωρισμένων επαγγελματιών. Τα βραβεία της Boussias αναγνωρίζονται για την αξιοπιστία και εγκυρότητά τους και σκοπό έχουν την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών σε πλήθος επιχειρηματικών κλάδων.  

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events
Και προβάλλει ότι έχει τις καλύτερες τιμές στη χώρα






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος