Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Νέο ωράριο για το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου

16/12/2019 5:09:47 μμ
Θα λειτουργεί και κάποια απογεύματα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Και τις απογευματινές ώρες θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ που χρειάζονται Φάρμακα Υψηλού Κόστους από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στον 'Αγιο Νικόλαο Λασιθίου. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ στο Λασίθι, Γιάννη Κάβαλο, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, «μετά τη μεγάλη προσέλευση των ασφαλισμένων για την προμήθεια φαρμάκων υψηλού κόστους από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ, αποφασίσαμε να λειτουργεί το φαρμακείο και τα απογεύματα».

Η αυξημένη ζήτηση αναδεικνύει τη σημασία που έχει το φαρμακείο για όσους έχουν ανάγκη να πάρουν ακριβά και ειδικά φάρμακα και δεν θα πρέπει να είναι αναγκασμένοι να μετακινηθούν εκτός νομού Λασιθίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

«Πρέπει να επισημάνουμε ότι μετά τη λήξη της σύμβασης του φαρμακοποιού του ΕΟΠΥΥ και με πρωτοβουλία της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Ελένης Μπορμπουδάκη καθώς και της Διοικήτριας του ΓΝΑΝ Μαρίας Σπινθούρη μετά από αίτημά μας, έχουν μετακινηθεί με διάθεση ένας φαρμακοποιός και μία βοηθός φαρμακείου μέχρι να προσληφθούν οριστικά οι νέοι φαρμακοποιοί από τον ΕΟΠΥΥ για την εξυπηρέτηση των ασθενών», τονίζει ο Γ.
Κάβαλος. 

Το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 08:30 έως 18:00 και κάθε Τετάρτη από 08:00 έως 13:00.

«Δυστυχώς λόγω έλλειψης προσωπικού δεν μπορούμε να εξυπηρετούμε τους ασφαλισμένους τη Δευτέρα και την Παρασκευή το απόγευμα, αλλά ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση», σημειώνει ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαθέσιμη στις ΗΠΑ από την 1η Νοεμβρίου
Η επιλογή πραγματοποιείται από τον ιατρό κατά τη διαδικασία συνταγογράφησης






Σχετικά άρθρα

Τρία ευρώ ανά συνταγή ΦΥΚ για τις φαρμακαποθήκες/συνεταιρισμούς
Τι προβλέπει το επίμαχο νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα
Η συμμετοχή 0% στα φάρμακα για άτομα με αναπηρία όρασης «πέρασε» στο ΣΗΣ
Η επιλογή πραγματοποιείται από τον ιατρό κατά τη διαδικασία συνταγογράφησης
ΗΠΑ: Θετικοί οι πολίτες στις πωλήσεις φαρμάκων απευθείας από τις εταιρείες
Σύμφωνα με δημοσκόπηση σε 1000 ενήλικες
Kenvue: Απαντά με στοιχεία στους ισχυρισμούς του Τραμπ για την παρακεταμόλη
Ζητά να μην αλλάξουν οι προειδοποιήσεις του φαρμάκου