Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Νέο live webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου στις 13/11

8/11/2024 12:31:06 πμ
Με θέμα: «Βήχας: Μια καθημερινή πρόκληση για τον φαρμακοποιό. Τι πρέπει να γνωρίζει για να τον αντιμετωπίσει με επιτυχία;»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ., ο ΣΥ.ΦΑ. Θράκης, ο ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ., ο ΣΕΦΑΡ-ΣΥ.Φ.ΑΡΤ. και ο ΣΥ.ΦΑ. Δυτικής Μακεδονίας προσκαλούν όλους τους φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων πανελλαδικά σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:
«Βήχας: Μια καθημερινή πρόκληση για τον φαρμακοποιό. Τι πρέπει να γνωρίζει για να τον αντιμετωπίσει με επιτυχία;». 


Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση τηνΤετάρτη 13 Νοεμβρίου, στις 15:00-16:30, με εισηγήτρια τη Νίκη Κατσίκη, Επίκουρη Καθηγήτρια της Σχολής Επιστημών Υγείας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Θεματολογία

Η διαχείριση του βήχα είναι μια καθημερινή πρόκληση για το φαρμακοποιό. Ο βήχας είναι ένα από τα πιο κοινά ιατρικά παράπονα και είναι το πιο κοινό σύμπτωμα, για το οποίο οι άνθρωποι αναζητούν συμβουλές στο φαρμακείο της κοινότητάς τους. Ο στόχος του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους φαρμακοποιούς αναφορικά με τους τύπους βήχα και τις σχετιζόμενες παθολογίες, αλλά και να παρουσιάσει μια σύντομη επισκόπηση των διαθέσιμων φαρμακολογικών λύσεων που μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματική και γρήγορη ανακούφιση στους ασθενείς, με έμφαση στον παραγωγικό βήχα.

Εγγραφή εδώ. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλευρό της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά & της Στέγης Θηλέων Π. Φαλήρου
Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Λιάπης






Σχετικά άρθρα

Ερημώνουν τα χωριά της Γαλλίας από φαρμακεία
Οι φαρμακοποιοί ζητούν νέο βιώσιμο σύστημα αμοιβών
Αυξήθηκαν οι φαρμακοποιοί αλλά μειώθηκαν τα φαρμακεία
Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2024
Φ.Σ. Κέρκυρας: Νέος πρόεδρος Δ.Σ. ο Κωνσταντίνος Βλάχος
Και αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Σταματάκος
Μέσο τζίρο 301.621 ευρώ δήλωσαν οι φαρμακοποιοί στην εφορία
Και καταλαμβάνουν την τρίτη θέση ανάμεσα στους ελεύθερους επαγγελματίες της χώρας