Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Νέο γενόσημο ενδοφλέβιο πολυβιταμινούχο σκεύασμα

13/12/2017 3:03:21 μμ
Το μοναδικό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ εντός του 2017 κατάφερε να λανσάρει επιτυχώς το πρώτο γεννόσημο ενδοφλέβιο πολυβιταμινούχο σκεύασμα, (λυόφυλλο προϊόν) στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία. Πανευρωπαϊκά το εν λόγω φαρμακευτικό προϊόν αποτελεί το μοναδικό γεννόσημο του αντίστοιχου πρωτοτύπου ενώ κατατάσσεται στην κατηγορία σκευασμάτων εμπλουτισμού της παρεντερικής διατροφής.


Περιέχει 12 βιταμίνες (A,D3, E,C,B1,B2, Β3,Β5, B6, Β7,Β9,B12) και ενδείκνυται για την κάλυψη καθημερινών αναγκών ασθενών που είτε έχουν έλλειψη βιταμινών, είτε δεν μπορούν να λάβουν τροφή από το στόμα.


Η DEMO αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στα ενέσιμα σκευάσματα, κατάφερε να ξεπεράσει την πολυπλοκότητα και τη δυσκολία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή του, με αποτέλεσμα να είναι η μοναδική φαρμακοβιομηχανία που διαθέτει το προϊόν πανευρωπαϊκά. Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, η παγκόσμια αγορά της παρεντερικής διατροφής υπολογίζεται στα 4,6 δισ. δολάρια ενώ η αγορά στην Ευρώπη εκτιμάται στο 15% της παγκόσμιας, δηλαδή στα 700 έως 900 εκατ. ευρώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 21 Ιουλίου






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals