Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Νέο εγχειρίδιο για φαρμακοποιούς από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία

26/5/2023 12:58:52 πμ
Με case studies από χώρες που υιοθέτησαν το «Παγκόσμιο Πλαίσιο Ικανοτήτων»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Διεθνής Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP) δημοσιεύει το νέο της εγχειρίδιο που έρχεται να υποστηρίξει το «Παγκόσμιο Πλαίσιο Ικανοτήτων», την έκθεση για τις δεξιότητες και ικανότητες που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του επαγγελματία φαρμακοποιού και στην πρόοδο της φαρμακευτικής πρακτικής. 

Στο εγχειρίδιο συγκεντρώνονται τα κεφάλαια του πλαισίου που αναθεωρήθηκαν το 2020, ενώ καταγράφονται case studies από διάφορες χώρες του κόσμου που υιοθέτησαν και προσαρμόστηκαν στο Παγκόσμιο Πλαίσιο Ικανοτήτων. 

«Τα πλαίσια ανάπτυξης ικανοτήτων καθίστανται ολοένα και πιο σημαντικά στη φαρμακευτική εκπαίδευση, καθώς υπάρχει η ανάγκη για διαφάνεια, εξέλιξη και αναγνώριση των επαγγελματιών φαρμακοποιών», αναφέρουν οι συντάκτες.

Δείτε το εγχειρίδιο εδώ. 
 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα επικεντρωθεί στην έρευνα για τη συμμόρφωση στην αγωγή
Εκτός από την επιστήμη τους χρησιμοποιούν και την τέχνη






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Τιμητική διάκριση για την UCB Ελλάδας και τον Λεωνίδα Ισσόπουλο
Από την πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»