Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Νέο δελτίο τιμών σε δημόσια διαβούλευση

4/9/2015 10:00:32 πμ
Πρόκειται για 150 περίπου φάρμακα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Το Τμήμα Τιμολόγησης του ΕΟΦ έβγαλε σε δημόσια διαβούλευση ένα νέο κατάλογο Φαρμακευτικών Προϊόντων αναφοράς, για τα οποία εκκρεμούσαν αιτήσεις προς τιμολόγηση και για τα οποία είχαν διατυπωθεί παρατηρήσεις από τους Κατόχους ?δειας Κυκλοφορίας (ΚΑΚ).

 

Πρόκειται για 150 περίπου φάρμακα.


 

Έως τις 7 Σεπτεμβρίου οι ΚΑΚ καλούνται να διατυπώσουν τυχόν παρατηρήσεις, υποστηρίζοντας τις θέσεις τους τεκμηριωμένα ή καταθέτοντας συμπληρωματικά στοιχεία. Οι παρατηρήσεις, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, θα συζητηθούν αναλυτικά και θα ληφθούν υπόψη από τον Οργανισμό, προκειμένου να εισηγηθεί βελτίωση της κείμενης νομοθεσίας στο Υπουργείο Υγείας.

 


Μετά την επεξεργασία των προτάσεων και παρατηρήσεων, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ η τελική πρόταση του προς το Υπουργείο Υγείας για τα προϊόντα του Καταλόγου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δηλώσεις της επικεφαλής του ιατρικού τμήματος Amy Compton-Phillips σε εκδήλωση του Reuters
Η απάντηση του Οργανισμού στην έκθεση - σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου






Σχετικά άρθρα

Υπουργείο Υγείας: 235 νέα φάρμακα θα προστεθούν στη θετική λίστα
Με στόχο την ενίσχυση της πρόσβασης και του ανταγωνισμού
ΕΟΠΥΥ: Δεν υπάρχουν στοιχεία σκόπιμης κακοδιαχείρισης φαρμάκων
Η απάντηση του Οργανισμού στην έκθεση - σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου
ΠΕΦ: Ζητά συνεκτική εθνική στρατηγική για το φάρμακο
Που θα αναβαθμίζει τον ρόλο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας
Συμφωνία Interpol & ΠΟΥ για την ενίσχυση της ασφάλειας στη δημόσια υγεία
Ετοιμάζουν συντονισμένες δράσεις κατά των ψευδεπίγραφων φαρμάκων και επικίνδυνων περιστάσεων